Vorig weekend ontving ik de Oh Denneboom Blogbox en het was weer een feestje om ‘m uit te pakken. Benieuwd wat er allemaal in zat? Kijk maar mee!

Kerstpakket vibes

Toen ik jaren geleden nog in loondienst werkte, kregen we rond de feestdagen altijd een kerstpakket. Dat vond ik superleuk, want na een jaar hard werken voelde dit echt als een blijk van waardering en het spreekwoordelijke kersje op de taart. In mijn ‘voor een baas werkzame jaren’ heb ik van alles voorbij zien komen: van een old skool kerstpakket gevuld met lekkernijen tot een tegoedbon en van een leuk product tot een gevuld envelopje. Sinds ik als ZZP’er aan het werk ben, ontvang ik natuurlijk geen kerstpakket meer. Sinds vorig jaar trakteer ik mezelf wel op iets extra’s aan het einde van het jaar, maar het is wel een tikkeltje voorspelbaar als ik het cadeaupapier van een zelfgekozen fles parfum haal. Daarom was het extra leuk dat vorige week de postbezorger op de stoep stond met de Oh Denneboom Blogbox. Ik kreeg er meteen kerstpakket vibes van en laat vandaag zien wat er allemaal in zat!

blogbox december 2021 - Mama's Meisje blog

Qnect Smart home apparaten

Dankzij de slimme producten van Qnect kun je een heleboel apparaten besturen via een app op je smartphone. In deze Blogbox zaten de volgende producten uit het Qnect Smart home assortiment:

  • een Wi-Fi smart plug en een Wi-Fi smart outdoor plug (voor buiten dus) waarmee je vanaf je smartphone inzicht krijgt in het energieverbruik en die je daarmee ook kan instellen en timen.
  • een Wi-Fi smart LED bulb en een Wi-Fi smart LED light strip die je met je smartphone verschillende kleuren kunt geven en wederom kunt instellen en timen.
  • een Wi-Fi smart indoor camera.

Alle Qnect Smart home producten zijn onderling met elkaar te combineren en het assortiment is zéér uitgebreid: van stekkers en lampen tot een camera of deurbel en dat voor vriendelijke prijzen. Heb je je smartphone even niet in de buurt? Er is een simpele afstandsbediening online te bestellen zodat je die slimme lamp of stekker lokaal kunt besturen.

Qnect Smart home apparaten - Mama's Meisje blog

Sieraden uit de Twisted Circle collectie van Melano Jewelry

In deze editie van de Blogbox zat een goudkleurige sieradenset afkomstig uit de Twisted Circle collectie van Melano Jewelry. Ik ontving een ketting (gecombineerd met het Twisted Gemstone Cilinder steentje in kleur black) en een ring (gecombineerd met het Twisted Star CZ steentje in kleur onyx) die erg chique zijn voor de feestdagen. Alle sieraden en steentjes uit de Twisted collectie zijn met elkaar te combineren en zijn los verkrijgbaar. Daardoor kun je helemaal je eigen stijl creëren afhankelijk van je outfit, het seizoen en de gelegenheid. Prachtig! Ik mag ook een kortingscode met je delen: met code ‘WINTERBLOG15’ ontvang je 15% korting via de website van Melano. Deze code is geldig tot en met 14 februari 2022.

Sieraden uit de Twisted Circle collectie van Melano Jewelry - Mama's Meisje blog

Quiz Puzzels – Denksport

In een eerdere editie van de Blogbox ontving ik al eens puzzelboekjes van Denksport. Die hebben we meegenomen op vakantie, een heerlijke bezigheid voor als de kinderen ’s avonds in bed liggen en er niets op televisie is. Sinds november ligt ‘Quiz Puzzels’ in de winkels: een mix van pubquizvragen en uitdagende puzzels. Een welkome afwisseling en een leuke cadeautip voor onder de kerstboom! In dit boek worden niet alleen je puzzelvaardigheden getest, maar ook je kennis! Herken jij bijvoorbeeld de personages van Sesamstraat? Of weet je wat de ingrediënten van een bitterbal zijn? Ook leuk om samen te doen tijdens de feestdagen!

Quiz Puzzels - Denksport - Mama's Meisje blog

Verloren spullen terugvinden

De gemiddelde mombag ziet er nogal rommelig uit en aangezien het merendeel van ons een chronische vorm van zwangerschapsdementie heeft, raken we nogal eens iets kwijt… Stel je nou eens voor dat je je sleutels verliest en iemand vindt ze? Hoe handig is het dan als de vinder ze in één handeling weer terug weet te leiden naar jou? Met de Thnx tags uit deze Oh Denneboom Blogbox geef je zulke items (zoals sleutels, een portemonnee of een tas) een unieke QR-code. Raak je iets kwijt? Hopelijk scant de vinder de QR-code en kan in contact komen met jou, zodat je het snel weer terug hebt! Met kortingscode ‘KB20’ ontvang je 20% korting via de website van Thnx.

Verloren spullen terugvinden - Mama's Meisje blog

Cadeaukaart van Surprise Factory

Het is natuurlijk leuk om iemand een boek, geurtje of sjaal cadeau te geven voor de feestdagen, maar ik ben ook erg fan van het concept ‘herinneringen maken’. Een uitje of belevenis is het ideale cadeau voor de feestdagen en met een cadeaubon van SurpriseFactory.nl zit je altijd goed. Ga jij voor het besturen van een vliegtuig of neem je de kids mee naar de Orchideeënhoeve? Stem je voor een uitje naar de bioscoop of geniet je liever van een high tea? Er is van alles mogelijk, verspreid door het hele land! Met de cadeaubon die wij kregen willen we in het voorjaar iets uit gaan kiezen, een geweldig vooruitzicht!

Cadeaukaart van Surprise Factory - Mama's Meisje blog

Welk item uit de Oh Denneboom Blogbox vind jij het leukst? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer