Ik zat een lekker glaasje fris te drinken en scrolde even door mijn tijdlijn. Wat zie ik daar? Bij Zeeman hebben ze überschattige items van Mickey en Minnie Mouse! Voor baby’s! Dit moest ik natuurlijk gelijk met jullie delen, dus kijk en aanschouw (en ren als een malle naar de winkel)!

Disney slaapzak Micky Mouse

Het is jammer dat deze slaapzak alleen in 90 centimeter verkrijgbaar is, want ik vind ‘m zo leuk! Zowel voor jongens als meisjes geschikt en voor een prima prijs van €9,99.

slaapzak

Badcape Minnie en Mickey Mouse

Handig voor de allerkleinsten maar ook Suus gebruikt nog steeds een badcape: na het badderen of als ze in het zwembadje heeft gezeten (op een warme dag). Ik vond de badcape eerder nogal overrated, nu weet ik dat je er maar beter een heleboel van kunt hebben ;) En deze zijn zooo leuk!

Zeeman Disney baby

Slabbers en rompers met Mickey en Minnie Mouse

Zeeman Disney baby1

Zeeman Disney baby2

Need I say more? Hop, in gallop naar Zeeman! Ik hoop dat je niet misgrijpt, denk dat je geluk moet hebben!

Wat vind jij van deze items? Zou jij het ook kopen voor je kleintje of ben je niet zo Disney-minded? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin