Een tijdje geleden liet ik jullie al hele leuke items uit de collectie van Spruit zien. Spruit is hét kledingmerk van Tuunte voor baby’s en peuters. Er zijn weer allerlei leuke nieuwe items toegevoegd aan de collectie en ik geef ook een sneak peek  in de items voor de grotere kids!

Spruit by Tuunte: zomercollectie

De zomercollectie voor kleine meisjes laat weer veel pastelkleurtjes zien. I love it! Als ik naar deze collectie kijk, krijg ik een instant beach gevoel en ik zie mijn meisje al zitten op het strand in haar mooie jumpsuit! Het spijkerjasje uit de afbeelding hieronder hebben wij al in onze privécollectie: een heel soepel stofje, comfortabel dus!

Spruit zomer 2017 deel 21

Voor de kleine jongetjes is het allemaal iets stoerder. Klimmen, kruipen en klauteren: het kan allemaal want ook de items uit deze collectie zijn van soepele stoffen gemaakt.

Spruit zomer 2017 deel 2

Spruit loopt van maat 62 tot en met 110. Neem zeker even een kijkje op de website van Tuunte, want ik heb maar een klein gedeelte van de collectie laten zien. Zo zijn er voor de meisjes ook items met fellere kleuren, all-over bloemenprints en shirtjes met kapmouwtjes en roezels. Voor de jongens zie je ook grijs melee, kobalt, aqua en oker geel terug!

Saar & Suus: voor stoere meiden én meisje-meisjes!

In de zomercollectie van Saar & Suus zie je veel aztec- en fotoprints terug, maar ook het festivalveertje. De collectie heet niet voor niets ‘Dag Droom’. Alle items zijn onderling met elkaar te combineren en daarom geschikt voor zowel stoere meiden als echte meisje-meisjes!

Saar en Suus

Boris & Bink: voor vrolijke jongens die stevig stoeien en supersnel groeien

Mintgroen, petrol, marineblauw en strandgeel zijn de kleuren die je terugziet in de zomercollectie van Boris & Bink. Het beachgevoel overheerst, mede door de stoere quotes zoals ‘Aloha Dude‘ die op de sportieve shirts en luchtige truien staan. See you at the next wave?

Boris en Bink

Saar & Suus en Boris & Bink gaan van maat 116 tot en met 176. Ook van deze collecties zijn er nog veel meer items: neem dus een kijkje op de website van Tuunte of in de winkel, als je alles wilt zien!

Welk merk van Tuunte past jouw zoon of dochter? En welk item vind je het leukst uit die collectie? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin