Welkom op de vernieuwde versie van mamasmeisje.com!

In de afgelopen dagen zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het bouwen van een nieuwe website en het digitaal verhuizen van alle blogs, afbeeldingen en content die op de oude site stond.

Ik ben overgestapt naar een andere host, zodat ik meer vrijheid heb wat betreft plugins en indeling van mijn website. Dit zullen jullie in de komende weken zelf ook ervaren! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over de nieuwe lay-out en wil jullie daarom vragen om hulp! Want bezoek je mijn website en zie je verbeterpunten, dingetjes die je opvallen of waarvan je denkt ‘dat zou anders kunnen’, schroom niet om me een berichtje te sturen of een comment achter te laten! Daar heb ik heel veel aan, want ik kan het nu ten slotte heel makkelijk zelf veranderen ;)

Header

Je mag natuurlijk ook een berichtje achterlaten als je het gewoon goed vindt :D Ik vind het altijd super om de reacties te lezen en reageer altijd terug!

Wens ik jullie bij deze veel leesplezier op mijn vernieuwde website en vanaf morgen verschijnt er weer netjes iedere dag een blog!

Liefs Karin