Als je Mama’s Meisje op Social Media volgt, heb je er vast al eentje voorbij zien komen. Question is een nieuwe rubriek, waarin ik een vraag stel waarop mijn volgers kunnen reageren.

Question by Mama’s Meisje

Een tijdje geleden zocht ik iets om meer aandacht aan verschillende onderwerpen te besteden. Ik heb allerlei ideeën maar die zijn niet altijd geschikt om een hele blog mee te vullen, want: te kort. Ook wilde ik meer interactie met mijn volgers op social media, omdat ik merk dat daar meer gereageerd wordt dan op de blog zelf. Dus bedacht ik de Question: een korte vraag op Mama’s Meisje social media kanalen over van alles en nog wat. Er zijn al verschillende onderwerpen en vragen voorbij gekomen. Natuurlijk staat zwangerschap en mama zijn veel in de schijnwerpers, maar ik vind het ook heel leuk om te weten wat jouw droomreis of favoriete seizoen (nee, niet van je favoriete serie, ik doel op het weer ;) ) is. Om je een idee te geven, heb ik de Questions die al voorbij zijn gekomen even voor je op een rijtje gezet:

 

Er staan momenteel alweer een stuk of 20 Questions in concept, die komen stuk voor stuk langs op Facebook, Instagram en Twitter! Volg je me daar ook? Ik zou het heel leuk vinden om jouw antwoord op Question daar terug te zien!

Wat vind jij van Question ?

Maar zo’n nieuwe rubriek slaagt natuurlijk niet zonder jullie! Ik wil graag weten wat jullie ervan vinden. Vind je de Question een leuke aanvulling van mijn social media of zeg je van, mwoah, laat maar…?
Ook heb ik een verzoekje: welke Question zou jij graag terugzien bij Mama’s Meisje? Ik ben heel benieuwd naar jullie bedachte Questions! Je kunt je suggesties achterlaten in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter! En wie weet zie je dan binnenkort een door jou bedachte Question voorbij komen op Mama’s Meisje!

Liefs Karin

 

 

 

 

 

image1