We zijn lekker bezig in huis! Sinds kort hangen er nieuwe posters op de wand achter ons bed en in de woonkamer. In deze blog laat ik zien welke posters ik uitkoos uit het assortiment van Desenio. Kijk je mee?

Interieur opfrissen

Als je eenmaal ergens aan begint, dan val je van het één in het ander“. Het is een veelgehoorde uitspraak als het gaat om veranderingen en verbouwingen in huis. Soms denk je iets kleins aan te pakken, maar kom je onderweg weer allerlei dingen tegen die automatisch óók aangepakt moeten worden. En zo blijf je, als je even niet oplet, bezig… Dat wil ik dus absoluut voorkomen, want het enige grote project dat wij dit jaar op ons lijstje hebben staan, is de tuinverbouwing. Binnen wilden we het graag low key houden. Zo hebben we sinds kort nieuw behang in de woonkamer, veranderde ik enkele accessoires en kocht ik een nieuwe kast. Er ontstond al gelijk een hele andere sfeer! Maar zoals ik eerder al op mijn blog vertelde, stonden er nieuwe posters op mijn wishlist. De lijsten die ik had waren zwart en er zaten posters in met roze tinten. Die pasten niet meer zo goed bij het nieuwe behang, dus werd het tijd voor iets anders! Desenio nodigde me uit om online nieuwe posters te shoppen en ik zal je laten zien wat ik heb uitgekozen.

Nieuwe posters op de slaapkamers - Mama's Meisje blog

interieur slaapkamer inspiratie lichte kleuren landelijk industrieel - Mama's Meisje blog

Nieuwe posters op de slaapkamer

Voordat ik vertel over de woonkamer, schakelen we even over naar een andere ruimte in huis. Ik bestelde namelijk óók nieuwe posters op de slaapkamer. Daar hing een hele grote foto van de kinderen, maar ik was er een beetje op uitgekeken. De foto vind ik nog steeds prachtig, maar liever in een lijst op de schouw in de woonkamer. Via de website van Desenio en hun Instagramaccount deed ik inspiratie voor fotowanden op. Welk formaat lijsten wilde ik, in welke vorm wilde ik ze ophangen en natuurlijk: welke posters moesten erin? Het behang op de slaapkamer heeft een groengrijze tint en zal in het najaar vervangen moeten worden. Er is namelijk een vochtige plek in de muur ontstaan, waardoor er in één hoek schimmel op het behang is ontstaan. Dat is behoorlijk hardnekkig en heeft ervoor gezorgd dat het behang loslaat en beschadigd is. We moeten eerst de oorzaak weghalen voordat we deze wand opnieuw kunnen (laten) behangen, maar met het oog op dat nieuwe behang heb ik deze collage van nieuwe posters samengesteld! Ik koos voor zwarte lijsten in de volgende formaten: 2 keer 50×70 cm, 2 keer 30×40 cm en 2 keer 21×30 cm. Enkele lijsten heb ik hergebruikt, daar heb ik de posters in roze tinten uitgehaald en vervangen. De posters die ik heb gekozen, hebben allemaal natuurlijke tinten en enkele zwarte details, waardoor er in mijn ogen een mooie en luxe uitstraling ontstaat. Ik ben er heel blij mee!

posters in aardetinten interieur woonkamer boho Desenio - Mama's Meisje blog

Nieuwe fotolijsten in de woonkamer

In de woonkamer staat een buikkastje waar dus zwarte fotolijsten op stonden. Deze wilde ik vervangen en ik heb nu gekozen voor fotolijsten in een naturel houtkleur. Dit matcht perfect met het behang, de accessoires in aardetinten en de nieuwe kast in de speelhoek. Vervolgens ging ik op zoek naar de perfecte posters in aardetinten. Die kleur blijkt behoorlijk populair want het aanbod was ruim op de website van Desenio. Ik heb dus best wel een tijdje gescrold, kon niet kiezen maar het is gelukt! Ik ging voor een aquarel poster voor in de grote lijst van 50×70 cm en voor de goudkleurige palmbladeren in de lijst van 21×30 cm. Deze posters passen ook weer perfect bij elkaar en samen met de mooie plant en overige accessoires vormt het een geweldig geheel. De sfeer in huis is door zulke simpele aanpassingen meteen heel anders en dat is precies wat ik wilde!

Heb jij weleens posters besteld bij Desenio? En welke stijl vind jij mooi? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

Picture - Sponsored by Desenio