Weet je nog dat ik twee maanden geleden mijn buffetkast pimpte? Ik ben klaar met die zoetsappige stijl in huis en probeer een meer industriële look te creëren. Van Desenio mocht ik nieuwe posters uitkiezen voor in huis en vandaag laat ik zien wat het is geworden. Nieuwe posters in de woonkamer, op mijn werkplek én op de slaapkamer van Niene. Ik vertel iets meer over haar grote meidenkamer! Ook deel ik een kortingscode met je. Kijk je mee?

Een stoerdere look in huis

Twee maanden geleden vertelde ik jullie al dat ik onze inrichting aan het veranderen ben. Over de meubels ben ik nog steeds meer dan tevreden, maar de accessoires kwamen me behoorlijk de neus uit. Ik was echt fan van een landelijke, romantische stijl maar werk nu naar een stoerdere look in huis. En dat lukt aardig! Zo pimpte ik mijn buffetkast en hing een metalen wandrek op. Echter vond ik het in de woonkamer allemaal nog wat te zoetsappig. Daarom kon ik helemaal losgaan toen ik van Desenio nieuwe posters mocht uitkiezen! En dat was nog best een lastig klusje, want er is zóveel moois te krijgen in de webshop van Desenio. Uiteindelijk ben ik erg blij met mijn nieuwe posters en bijpassende lijsten. Laten we beginnen met mijn werkplek: daarvoor koos ik de poster met roze bloemen. Ook ging ik voor een witte lijst. Dit vind ik mooi bij de stijl van mijn bureau en aanwezige accessoires passen en het leidt minder af. Al met al een chique geheel, samen met de zwarte lamp die contrasteert.

collage nieuwe posters bureau werkplek kantoor interieur design inspiratie - Mama's Meisje blog

Buikkastje

Vervolgens stortte ik me op project ‘buikkastje’. Tot nu toe stonden daar een kunst orchidee, een stolp met houten poppetjes en een standaard met kaarsjes. Een beetje saai dus! Ik ging op zoek naar een mooie blikvanger. Via diverse interieursites en Pinterest vond ik mooie combinaties van staande lijsten tegen de muur in verschillende formaten. Zoiets wilde ik ook! Via Desenio kon ik alle posters die ik mooi vond een ‘like‘ geven. Deze worden opgeslagen en daardoor hoef je niet honderd keer overnieuw alle posters door te scrollen. Handig! Al bladerend door mijn favorieten besloot ik de poster met industriële look in groot formaat te bestellen. Deze poster is 50 x 70 cm en daarmee de blikvanger van het buikkastje geworden. Daarbij koos ik een rustige poster in roze met letters love, deze heeft formaat 21 x 30 cm. Om deze beide posters zit een zwarte lijst met plexi ‘glas’. Om het geheel af te maken, bestelde ik een roze poster van 13 x 18 cm met daar omheen een gouden lijstje. Dit maakt het helemaal af!

Foto interieur landelijk industrieel woonaccessoires voorbeelden inspiratie buikkastje - Mama's Meisje blog

Desenio nieuwe posters industrieel roze lijsten bloemen letters love interieur tip ervaring review - Mama's Meisje blog

Close up inrichting buikkastje landelijk industrieel - Mama's Meisje blog

Nieuwe posters voor Niene

Als laatst ging ik op zoek naar mooie posters voor de kinderkamer. Niene is in maart een jaar geworden en hoewel ze nu nog op haar babykamer slaapt, is het de bedoeling dat we die over een aantal maanden onder handen gaan nemen. Net als Suus destijds, krijgt ook zij een grote meidenkamer. Daarom zocht ik nieuwe posters voor Niene uit met de nieuwe kamer in het achterhoofd. En die heb ik gevonden! Omdat ik ontzettend hou van de combinatie ‘schattig & stoer’ koos ik voor Niene twee dierenposters uit. Een met een konijntje en een met een babyhertje. De posters hebben zachte kleuren en dat in combinatie met de zwarte lijsten past perfect in het plaatje dat ik voor ogen heb. Ze misstaan niet op de babykamer, maar over een tijdje zullen ze in een andere setting te zien zijn :)

collage babykamer landelijk schattig stoer meisjeskamer wanddecoratie interieur inspiratie - Mama's Meisje blog

collage babykamer nieuwe posters konijn babyhertje desenio dieren thema meisjeskamer - Mama's Meisje blog

2021: Inmiddels hebben de Desenio posters een update gehad en koos ik nieuwe posters voor onze slaapkamer uit!

Wat vind jij van onze nieuwe posters? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

sponsored by desenio