Het is weer feest bij LIDL! Want in de nieuwe folder staat super leuke babykleding voor jongens en meisjes. Omdat ik na mijn vorige post veel reacties kreeg dat er mensen mis grepen, raad ik je aan om zeker even verder te lezen…

Babykleding van LIDL

De collectie die nu in de folder staat, sluit perfect aan op het lentezonnetje van afgelopen weekend. Het voorjaar doet zijn intrede, dus de meisjeskleding is vrolijk gekleurd! En voor de jongens vind ik de items deze keer ook véél leuker dan in de vorige folder :D

 

Super schattig jurkje bij LIDL

Maar het topstuk vind ik toch wel dit zoete jurkje. Ik ben helemaal verliefd!

jurkjes

Neem trouwens zeker even een kijkje in de folder, want er is méér. Leuke rompers, vesten en pyjamapakjes in het soortgelijke thema.

foto

En ik heb goed nieuws voor je: je hoeft niet te wachten tot donderdag! Ik heb namelijk mijn bestelling zojuist geplaatst in de webshop. Het is pas eind van de week leverbaar, maar ik grijp in ieder geval niet mis ;)

De items zijn verkrijgbaar van maat 50/56 tot en met maat 86/92. Tot zover dit belangrijke nieuwsbericht :D

Liefs Karin