Als je door één van je favoriete winkels wordt verwend met shoptegoed om allerlei leuks uit te kiezen voor je kleinste meisje, dan zeg je daar geen nee tegen, toch? Ik in ieder geval niet en vandaag laat ik zien wat voor leuks ik allemaal voor Niene uitkoos bij Zeeman. Ook laat ik de geweldige nieuwe babyfolder zien. Pssst, jij maakt ook kans op shoptegoed! Kijk je mee?

Fashion Favourites bij Zeeman

Toen Suus een maand of twee was, ging ik voor het eerst babykleertjes shoppen bij Zeeman. Al snel ontdekte ik dat er superfijne basic items verkrijgbaar zijn zoals de rompers van biologisch katoen. Daarnaast komt er twee keer per jaar een heuse babyfolder uit en daarmee kan Zeeman zich echt tot mijn Fashion Favourites rekenen, want de collecties die er in staan maken mij behoorlijk hebberig. Fijne kwaliteit, hippe mode en dat voor een zacht prijsje. Welke mama zegt daar nou nee tegen? Ik ben fan van Zeeman en daarom was ik blij verrast dat ik werd verwend met een geweldig shoptegoed! Ik laat vandaag zien wat ik heb gekocht en welke collecties je de komende tijd bij Zeeman kunt verwachten voor de allerkleinsten.

img 4320 001

Shoplog: nieuwe babykleertjes voor Niene

Onze jongste dochter groeit als kool en daarom ben ik de afgelopen tijd al druk doende geweest om nieuwe kleding voor haar in te slaan. Hoewel ik alles van Suus bewaard heb, kloppen de seizoenen niet meer qua maat en dus moest ik zomerkleding scoren! Ik koos bij Zeeman verschillende zomerse shirtjes uit die leuk te combineren zijn met jeans, een legging of een short. Ook de zachtroze sweater met zwarte tekst kon ik niet laten liggen!

shoplog zeeman giveaway juli 20181

shoplog zeeman giveaway juli 2018

Schattig boxpakje en Nijntje collectie bij Zeeman

Mijn oog viel op schattige boxpakjes in oud roze, blauw en wit. Omdat deze pakjes tot maat 68 gaan en Niene die niet meer past, besloot ik de witte voor een zwanger vriendinnetje mee te nemen. Die wolkjes zijn toch té lief?

shoplog zeeman giveaway juli 20182

Via Instagram had ik de items van Nijntje al eens voorbij zien komen en die wilde ik écht graag hebben, dus koos ik een hoeslaken, ledikantlaken en hydrofiele doek in roze.

shoplog zeeman giveaway juli 20183

Haarbandjes en leuke set voor babymeisje

Ik ben dol op haarbandjes en kocht al eerder hele schattige haarbandjes bij Zeeman tijdens mijn zwangerschap. Deze in roze en wit-blauw gestreept kun je als setje kopen en ik vond ze perfect passen bij de kleding die ik koos in dezelfde kleuren! De leggings en shirts worden ook als set verkocht waarbij je één unikleur (blauw) en een roze item met leuke print hebt. Onderling kun je dat leuk afwisselen en ik koos er ook een blauw vest bij voor de koudere dagen. Ik vind het ontzettend schattig staan! De kwijlslabbetjes hebben een print die je terugvindt in de nieuwe babyfolder, waarover ik zo meteen meer vertel!

shoplog zeeman giveaway juli 20184

shoplog zeeman giveaway juli 20185

img 4544

De nieuwe babyfolder van Zeeman (babycollectie najaar 2018)

Begin deze maand is de nieuwe babyfolder van Zeeman uitgekomen! Deze loopt van juli tot oktober en iedere maand komen er nieuwe items binnen in de winkels. Ik ben al helemaal verliefd op een heleboel items en heb natuurlijk een wensenlijstje gemaakt! Ik geef je alvast een indruk van de vele hippe en budgetvriendelijke collecties die binnenkomen. Let op: je kunt het beste zelf een folder ophalen in de winkel óf bekijken via de website van Zeeman. Het handigst is om je aan te melden voor de nieuwsbrief, op die manier krijg je wekelijks een mailtje met daarin heel overzichtelijk vermeld welke artikelen er komende week in de winkel liggen. Zo grijp je hopelijk niet mis! Niet alle items staan in onderstaand overzicht, dus voor een compleet overzicht en bijbehorende prijzen raad ik je aan om de website, folder of (t.z.t.) de winkel te raadplegen.

Vanaf begin juli verkrijgbaar

Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

shoplog zeeman giveaway juli 20186

Vanaf eind juli verkrijgbaar

Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

shoplog zeeman giveaway juli 20187

Vanaf eind augustus verkrijgbaar

De zomer slaapzak is verkrijgbaar in 70, 90 of 110 centimeter en heeft een TOG-waarde van 0.76.

shoplog zeeman giveaway juli 20188

Vanaf eind augustus verkrijgbaar

Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

shoplog zeeman giveaway juli 20189

Vanaf begin september verkrijgbaar

Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

shoplog zeeman giveaway juli 201810

 

shoplog zeeman giveaway juli 201811

Vanaf eind september verkrijgbaar

Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68. Tevens zijn er items in hetzelfde thema verkrijgbaar in maat 68 tot 86.

shoplog zeeman giveaway juli 201812

Vanaf eind oktober verkrijgbaar

Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

shoplog zeeman giveaway juli 201813

Vanaf augustus verkrijgbaar

Deze en andere jassen zijn verkrijgbaar in maat 68 tot 86. Ook zijn er Just Born jassen in maat 50 tot 68 verkrijgbaar.

shoplog zeeman giveaway juli 201814

Vanaf begin augustus verkrijgbaar

Deze en andere items zijn verkrijgbaar in maat 68 tot 86.

shoplog zeeman giveaway juli 201816

 

shoplog zeeman giveaway juli 201815

Vanaf eind augustus verkrijgbaar

Deze en andere items zijn verkrijgbaar in maat 68 tot 86.

shoplog zeeman giveaway juli 201818

shoplog zeeman giveaway juli 201817

Vanaf eind september verkrijgbaar

Deze collectie omvat items in Just Born (maat 50-68), maat 68-86 en maat 92-128.

shoplog zeeman giveaway juli 201820

 

Vanaf begin oktober verkrijgbaar

Deze en andere items zijn verkrijgbaar in maat 68 tot 86.

shoplog zeeman giveaway juli 201819

WIN: €25 shoptegoed bij Zeeman!

Ben jij, net als ik, helemaal enthousiast geworden na het zien van mijn shoplog en de nieuwe babyfolder van Zeeman? Dan heb ik iets leuks voor je! Ik mag namelijk €25 shoptegoed weggeven aan één van mijn lezers! Wil je kans maken op deze waardebon? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op het shoptegoed.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 18 juli 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 22 juli bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.