KAYA Sieraden heeft een prachtige nieuwe collectie: ‘Urban Chic’. Ik mocht iets voor mezelf uitzoeken én ik mag €50 shoptegoed weggeven! Doe je mee?

Cadeautip vrouw feestdagen

Een tijd lang droeg ik minder sieraden: door mijn zwangerschappen heb ik van met name veel ringen afscheid moeten nemen omdat ze me helaas niet meer passen. Uiteraard bewaar ik ze wel voor mijn dochters, maar in plaats ervan ben ik gaandeweg de tijd weer een nieuwe stash gaan aanleggen. Omdat ik graag regelmatig van sieraad wissel, zijn niet al mijn sieraden van echt goud of zilver. Ik heb ook een aantal stainless steel sieraden die niet van het echte werk te onderscheiden zijn. De voordelen van sieraden gemaakt van dit ‘roestvrij staal’ is dat ze goed te dragen zijn voor mensen die een gevoelige huid hebben en het materiaal enorm sterk is. Waar mijn voorkeur tot kortgeleden puur uitging naar simpele, meer basic sieraden, vind ik de afwisseling naar een statement piece weer leuker worden. Ook heb ik niet alleen nog maar zilverkleurige bling bling, maar maak ik sinds dit jaar regelmatig een uitstapje naar goudkleurige items. In de aanloop naar de feestdagen zijn de items uit de nieuwe KAYA Sieraden ‘Urban Chic’ collectie écht een aanrader. Ik mocht twee items uit deze collectie uitzoeken en laat dit graag aan je zien!

Nieuw KAYA Sieraden 'Urban Chic' collectie (+ WIN shoptegoed!) - Mama's Meisje blog

Urban Chic sieraden met herfstkleuren

Degenen die mijn blogs al langer lezen, hebben KAYA Sieraden meermaals voorbij zien komen. Vorig jaar ontving ik van KAYA Sieraden een mooie gegraveerde ketting en daar kreeg ik ontzettend veel complimenten over. De Urban Chic sieraden uit de nieuwe collectie zijn veelal goudkleurig, gecombineerd met prachtige herfstkleuren. De collectie is geïnspireerd op de stoere stad met fonkelende herfstlichtjes: ik krijg er een beetje boho vibes van. De collectie bestaat uit diverse kettingen, oorbellen, armbanden en ringen en veel sieraden zijn, zoals we van KAYA Sieraden gewend zijn, te personaliseren. Zelf koos ik voor een armband met initialen: de ‘Urban Chic’ set van 3 armbanden met letter. Deze set bestaat uit een armband met klavertjes, een balletjesarmband en een kralenarmband met letter naar keuze. Bij de kralenarmband kun je kiezen uit de kleuren groen, blauw en zwart. Ik koos voor groen en voor mijn eigen letter K. Leuk om te weten: enkele Urban Chic sieraden met herfstkleuren zijn ook in zilverkleur te bestellen. Daarnaast zijn er ook losse bedels verkrijgbaar, waaronder letters, een hartje, veertje, maantje en meer. Als tweede koos ik een paar grovere oorbellen met de naam ‘Knoop’. Ze zijn zowel chic als stoer te dragen: bij een feestjurk of juist met een dikke sjaal of hoge coltrui. Ik ben ontzettend blij met mijn keuze en kan deze sieraden heel mooi combineren met mijn winterse outfits! Ook heel tof als cadeau voor de feestdagen, voor de sieradenliefhebber!

Urban Chic sieraden met herfstkleuren - Mama's Meisje blog

WIN: €50 KAYA Sieraden shoptegoed

En iets cadeau geven voor de feestdagen, dat is precies wat ik nu ook mag doen! Ik mag namelijk €50 shoptegoed van KAYA Sieraden weggeven, hoe tof is dat?! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je wilt winnen en waar jij het shoptegoed aan zou willen besteden. Je mag voor een item uit de KAYA Sieraden ‘Urban Chic’ collectie gaan, maar iets uit een andere categorie is natuurlijk ook mogelijk!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 1 november 2023. De winnaar krijgt uiterlijk 3 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer