My oh my, wat vliegt de tijd! Over twee dagen wordt onze kleine meid alweer één jaar en dat is natuurlijk reden voor een feestje! Omdat bij een feestje een toffe uitnodiging hoort, laat ik jullie vandaag zien hoe mooi deze is geworden! Ik ontwierp ‘m helemaal zelf :) Kijk je mee?

Een feestelijke uitnodiging

Onvoorstelbaar dat ik vorig jaar om deze tijd keihard aan het aftellen was naar de inleiding. We wisten al even dat ik me op 19 maart mocht melden in het ziekenhuis en op 20 maart, óp de uitgerekende datum, was daar na een lange dag ons mooie meisje: Niene! En nu wordt ze over twee dagen alweer een jaar… Hoewel ik boeken vol kan schrijven met mijn emotionele gebabbel (blame it on the hormones…), besloot ik me op de praktische kant van deze aankomende verjaardag te storten: het feest! Bij feest hoort natuurlijk een feestelijke uitnodiging die ik mocht bestellen bij Kaartenhuis. En hij is leuk geworden, al zeg ik het zelf ;)

uitnodiging bestellen bij Kaartenhuis uitnodigingen kinderfeestje verjaardag feest - Mama's Meisje blog

feestelijke uitnodiging bestellen bij Kaartenhuis uitnodigingen kinderfeestje verjaardag feest - Mama's Meisje blog

Uitnodigingen bestellen bij Kaartenhuis

Ik mocht de uitnodigingen bestellen bij Kaartenhuis. Wist je dat je hier superveel leuke kant-en-klare ontwerpen voor kinderfeestjes en -verjaardagen kunt vinden? Ideaal voor als je weinig tijd of inspiratie hebt en ze zijn heel makkelijk te personaliseren. Maar ook als je je eigen uitnodiging hebt ontworpen of een mooie foto wilt gebruiken, kun je goed bij Kaartenhuis terecht! Ik besloot zelf aan de slag te gaan en wilde in eerste instantie een foto van de cakesmash shoot gebruiken. Omdat deze heel kort op Niene’s verjaardag was gepland en er dan te weinig tijd tussen het versturen van de uitnodigingen en de verjaardag zou zijn, besloot ik het deze keer over een andere boeg te gooien. Ik ging aan de slag in Canva en uploadde mijn ontwerp daarna in de online editor van Kaartenhuis. Het is mogelijk om een ansichtkaart of een dubbele wenskaart mét gratis witte envelop te kiezen voor eigen ontwerp. Ook kun je in de online editor teksten, frames en stickers plaatsen, waardoor je uitnodiging nóg persoonlijker wordt. Voor de uitnodiging van Niene’s verjaardagsfeestje ging ik voor een ansichtkaart, waarbij ik op de achterkant nog een aanvullende tekst heb geplaatst. Nadat ik de uitnodiging grondig had gecheckt en mijn ontwerp definitief was, koos ik het aantal kaarten. Het viel me op hoe voordelig Kaartenhuis is: afhankelijk van het te bestellen aantal beginnen de prijzen per stuk bij €0,35! Na het invullen van mijn adresgegevens kreeg ik de mogelijkheid om gelijk postzegels te bestellen, zodat de kaartjes na ontvangst meteen op de post kunnen!

collage kinderverjaardag uitnodiging bestellen bij Kaartenhuis uitnodigingen kinderfeestje verjaardag feest - Mama's Meisje blog

eerste verjaardag kinderfeestje feest feestelijke uitnodiging bestellen Kaartenhuis - Mama's Meisje blog

Klaar voor het feestje!

Omdat ik vóór 19.30 uur besteld had, kreeg ik de uitnodigingen de volgende dag al in huis. Nadat we ze verstuurden, kregen we hele leuke reacties op de mooie uitnodiging. Erg leuk dat deze zo goed ontvangen is! En zoals je ziet vindt Niene haar uitnodiging ook erg interessant ;) Het bestellen ging makkelijk, de uitnodigingen werden snel geleverd en daarmee kan ik weer een puntje op de ‘birthday preps to do list‘ afvinken. Ik moet nog een paar laatste dingetjes regelen en dan zijn wij klaar voor het feestje!

Heb jij wel eens uitnodigingen besteld bij Kaartenhuis? Wat vind je van die van Niene? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.