Twee weken geleden kon ik wel janken, want in plaats van rond te lopen op de Negenmaandenbeurs, lag deze mama ziek in bed! Balen als een stekker, maar hoe lief dat er zoveel bedrijven alsnog hun goodiebags naar me toestuurden? Vandaag laat ik de inhoud van de Negenmaandenbeurs goodiebags zien en ik zou maar snel gaan kijken, want ik geef ook een heleboel leuks weg! Digitaal sprintje trekken dus! Doe jij mee?

Ziek tijdens de Negenmaandenbeurs

Dat de griep hier flink heeft huisgehouden hebben jullie vast wel meegekregen via mijn blogs en social media. Na een heerlijke stedentrip ter ere van ons 10-jarig jubileum kwamen we allebei ziek thuis. Ik deed enorm rustig aan en ondernam pogingen om me sneller beter te voelen, maar de huis-, tuin- en keukenmiddeltjes mochten niet baten. Ik moest de bloggerstour afzeggen want ik was toch echt ziek tijdens de Negenmaandenbeurs! Oh, wat baalde ik, want je wilt als blogger natuurlijk graag je gezicht laten zien en kennismaken met bedrijven en de mensen áchter de merken. Op de blog vertelde ik wel wat er allemaal te doen was tijdens de Negenmaandenbeurs 2019 en in de dagen erna werd ik enorm verrast. De postbode stond de laatste tijd bijna dagelijks voor de deur, want heel veel deelnemers van de bloggerstour stuurden de goodies na! Wauw, wat ontzettend leuk! Ik laat vandaag zien wat ik allemaal heb ontvangen en heb besloten om, op een paar dingetjes na, er een vette winactie van te maken!

Heerlijkheden van De Kleine Keuken

Het eerste pakket met Negenmaandenbeurs goodies dat binnenkwam was gevuld met heerlijkheden van De Kleine Keuken! De verantwoorde tussendoortjes zijn voedzaam, lekker en 100% biologisch. De biologische Teckels gaat Suus binnenkort proberen, want deze zijn glutenvrij. De thee hebben we inmiddels geprobeerd en beide dames zijn daar erg van gecharmeerd. De overige producten heb ik in de prijzenpot gedaan :)

Negenmaandenbeurs goodiebags de Kleine Keuken verantwoorde snacks tussendoortjes - Mama's Meisje blog

Boekje van Nijntje

Nijntje: dat vindt toch ieder kind leuk? Ik kreeg het nieuwe cadeauboekje ‘Bloemen voor moeder Pluis‘ toegestuurd. Een schattig cadeauboekje voor alle moeders en oma’s! Leuk voor Valentijnsdag, Moederdag of een verjaardag. Ook zat er een polsbandje met rammelende Nijntje in het pakketje.

Negenmaandenbeurs goodiebags Nijntje boekje polsbandje - Mama's Meisje blog

Herobility flessen en speentjes

Een tijdje geleden maakte ik zelf kennis met de producten van Herobility. Ik postte daar al een paar keer over op social media, want ik ontving een fles, tuitbeker en thermoscan van dit mooie merk. Deze lijn vind ik erg stijlvol door de mooie kleuren en over de ontwerpen is goed nagedacht. Hoe leuk is het dat ik van Herobility flessen en speentjes kreeg toegestuurd? En ik geef alles weg!

Negenmaandenbeurs goodiebags Herobility fles flessen speentjes speen - Mama's Meisje blog

De beurstas van Kruidvat

Ik ben vaste klant bij Kruidvat en had mezelf voorgenomen om op de Negenmaandenbeurs dus zeker een kijkje bij hun stand te nemen. Een van de Negenmaandenbeurs goodiebags waar ik héél nieuwsgierig naar was, was de beurstas van Kruidvat. Ik kreeg ‘m toegestuurd en hij zat inderdaad bomvol toffe producten voor mommy’s (to be)! Ik heb alles verdeeld in de prijzenpakketten, misschien kun jij binnenkort een deel van deze mooie items zelf uitproberen!

Negenmaandenbeurs goodiebags Kruidvat beurstas shopper beurs - Mama's Meisje blog

Kruidvat Bambino x Saar Koningsberger

Heb jij de toffe nieuwe kledinglijn van Kruidvat Bambino x Saar Koningsberger al gespot? Tijdens de Negenmaandenbeurs werd deze collectie gepresenteerd en ik bestelde gelijk een hele bups in de webshop. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor deze giveaway! Voor de duidelijkheid: deze items zijn dus niet toegestuurd door Kruidvat, maar heb ik zelf aangeschaft voor deze giveaway :) Het gaat om maat 74-80. Ben jij fan van de panterprint of van de stoere dino’s?

Negenmaandenbeurs goodiebags Kruidvat Bambino x Saar Koningsberger collectie babykleertjes kledinglijn - Mama's Meisje blog

Stokke Munch dinerset

Dat ik fan ben van het merk Stokke is inmiddels geen geheim meer. Onlangs werd de prachtige roze versie van de Tripp Trapp stoel gelanceerd: sowieso een musthave voor meisjesmama’s :D Ook de newbornset, de Flexi Bath en de items uit de Caring Collectie gebruiken wij dagelijks. Ondanks mijn afwezigheid bij de bloggerstour van de Negenmaandenbeurs kreeg ik de Stokke Munch dinerset toegestuurd. Een prachtige dinerset bestaande uit een zacht, comfortabel slabbetje, een ergonomische lepel en vork, een stapelbaar bordje en een beker en kommetje met respectievelijk een siliconen anti-lek dop en deksel. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig en voedselveilig siliconen. Hierdoor is het servies sterk en duurzaam waardoor het niet breekt. Alle producten zijn geschikt voor de vaatwasser en magnetron. De items uit de Munch collectie zijn zowel los als als set te koop. De gehele dinerset kost € 60,- en losse items zijn verkrijgbaar vanaf € 15,-. Je kunt deze set winnen!

Negenmaandenbeurs goodiebags winactie Stokke munch essentials eetset - Mama's Meisje blog

WIN: Negenmaandenbeurs goodiebag (2x) of Stokke Munch dinerset!

Ja, je leest het goed! Het is een waar prijzenfestijn bij Mama’s Meisje want van al die Negenmaandenbeurs goodiebags heb ik twee hele toffe pakketten gemaakt. Een pakket voor jongensmama’s (met dino-items) en een pakket voor meisjesmama’s (met panterprint items). Daarnaast maak je kans op de Stokke Munch dinerset! De inhoud van de beide pakketten kun je op onderstaande afbeeldingen zien :) Drie prijzen: wil je kans maken? Lees dan even goed mee wat je moet doen!

  • Volg Mama’s Meisje op Instagram
  • Like het bericht op Instagram
  •  Laat in een reactie onder het bericht op Instagram weten op welke prijs jij kans wilt maken: het pakket met dino-items, het pakket met panterprint items óf de Stokke Munch dinerset.
  • De winnaar krijgt bericht via een dm op Instagram. Meedoen kan tot en met 12 maart 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 16 maart bericht via Instagram.
  • Let op: om kans te maken, moet je het Instagramkanaal van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via een privébericht op Instagram op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Negenmaandenbeurs goodiebags winactie pakket jongens baby - Mama's Meisje blog

Negenmaandenbeurs goodiebags winactie pakket jongens baby