Time flies when you’re having fun… Vandaag zijn Erik en ik alweer negen jaar samen en daar schreef ik een blog over. Negen jaar liefde!

Onze ontmoeting

Ruim 10 jaar geleden studeerde ik in Groningen. In die tijd ging ik in het weekend vaak op stap met vriendinnen, onder andere naar Bill’s Bar in Markelo. Als ik dan maandag weer in de collegebanken zat, sprak ik een klasgenootje en heel vaak was zij er dat weekend ook geweest, maar liepen we elkaar keer op keer mis. Dus toen we beide een keer in Bill’s waren, besloten we samen een drankje te doen. Dat klasgenootje bleek mijn toekomstige schoonzusje te zijn, want toen ik haar broer zag, was het liefde op het eerste gezicht. Vele sms’jes (gettin’ old), dates en een paar maandjes later besloten we: wij vinden elkaar leuk! En zo geschiedde: Karin hartje Erik!

9 jaar liefde

Vakanties, samenwonen, kindjes

Wat hebben we veel meegemaakt in negen jaar. De eerste jaren gingen we bijna ieder weekend samen op stap, waarbij we regelmatig de nodige alcoholische versnaperingen nuttigden. Onze eerste vakantie samen ging naar Curaçao, omdat ik Erik heel graag wilde laten zien waar ik vroeger had gewoond. Vele vakanties volgden, van Texel tot Londen, van Praag tot een tweede keer Curaçao en ook Aruba! Maar het was niet allemaal rozengeur en maneschijn. Zo verloren we een dierbare na een kort maar heftig ziekbed. In 2014 begonnen we aan een mega project: de verbouwing van de woning op de boerderij waar we in 2015 samen gingen wonen. Bijna anderhalf jaar bloed, zweet en tranen maar wat is het geweldig geworden. Helemaal naar onze smaak en wensen! En hoe mooi was het om enkele maanden later een positieve test in handen te hebben? Een kindje van ons samen, onze liefde kreeg handjes en voetjes! De zwangerschap en bevalling waren ontzettend zwaar, maar op 7 juli 2016 ging de zon nog harder schijnen met de komst van Suus! Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en in afwachting van ons tweede babymeisje. Ik raakte twee keer mijn baan kwijt, kwam tijdens mijn eerste zwangerschap 45 kilo aan waardoor ik me echt een walrus voelde en ook deze zwangerschap verloopt echt niet vanzelf, maar Erik bleef me altijd steunen en liefhebben. Negen jaar vliegt voorbij maar ik had ze voor geen goud willen missen met mijn liefste, mijn steun en toeverlaat, de knapste, de leukste, liefste en beste papa voor ons meisje en mijn maatje!

2018

16 februari: onze dag!

Vandaag is het dus onze dag! Normaal gesproken gaan we dan samen uit eten bij ons favoriete restaurant, maar dat gaat ‘m nu even niet worden met mijn bolle buik. Dus maken we het thuis gezellig met lekker eten en een filmpje! Als de baby eenmaal geboren is, halen we de schade nog een keer in en kan ik ongegeneerd genieten van de carpaccio, ossenhaas biefstuk en natuurlijk het gezelschap van mijn grote liefde ;) Op naar de tien jaar!

Hoelang ben jij samen met je partner? En vieren jullie ook jaarlijks jullie ‘jubileum’? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin 1