Eind september was ik te gast bij een supertof event in Amsterdam dat helemaal in babyshowerstijl was aangekleed. Zó leuk! Name-it en Mamalicious presenteerden er hun voorjaarscollecties en die zijn mooi! Check it out, want vandaag laat ik op de blog foto’s van het event én deze collecties zien! Kijk je mee?

Babyshower brunch

Na een reis van bijna 3 uur kwam ik eind september aan in de Amsterdamse Pijp. Het was een tijdje geleden dat ik met het openbaar vervoer had gereisd, laat staan dat ik in Amsterdam was geweest, maar het was de moeite waard. Want eenmaal aangekomen bij Studio Automat keek ik mijn ogen uit naar de mooie babyshower brunch die klaar stond! Name-it en Mamalicious presenteerden er, in samenwerking met Ohbabyshower, hun nieuwe voorjaarscollecties. Tout bekend Instagram was er, evenals pers, dus ik voelde me wel een beetje een vreemde eend in de bijt, maar was des te meer vereerd dat ik hierbij aanwezig mocht zijn! De nieuwe collecties zijn vanaf voorjaar ’20 verkrijgbaar maar ik mag jullie nu alvast een sneak peek laten zien… Kijk maar mee!

Babyshower event voor bloggers - Mama's Meisje blog

Het event

Allereerst het event, dat helemaal was aangekleed en verzorgd door Ohbabyshower. Het zag er werkelijk prachtig uit! Helemaal in de stijl die nu hip is, met goud, wit en een botanische touch. De hapjes leken wel kunstwerkjes en eigenlijk was het bijna zonde om je tanden erin te zetten. Zo’n babyshower organiseren vind ik altijd erg leuk om te doen! Op de website van Ohbabyshower kun je hele leuke items bestellen om de babyshower nèt dat beetje extra te geven. Leuke spelletjes, decoratie en schattige bedankjes om mee te geven aan de gasten. Zit je echt met de handen in het haar, dan kun je Ohbabyshower ook inschakelen om de organisatie van de babyshower op zich te nemen. Eenmaal aan tafel genoten we van lekkere hapjes en sapjes, terwijl de nieuwe collecties werden gepresenteerd!

Voorjaarscollectie Mamalicious positiekleding zwangerschapskleding 2020 voorjaar - Mama's Meisje blog

babyshower bloggersevent - Mama's Meisje blog

Ohbabyshower event goodiebags bloggers - Mama's Meisje blog

Voorjaarscollectie Mamalicious

Van de voorjaarscollectie van Mamalicious kreeg ik spontaan zin in het voorjaar. Zwierige stofjes, zoete kleurtjes en zelfs twinning opties voor mama’s die een tweede (derde, vierde, enz.) kindje krijgen! Hoe leuk is dat: zelf een mooie positiejurk dragen en je mini me in een matching jurkje? Ik hou d’r van! Daarnaast zijn deze items ook geschikt om te dragen na de zwangerschap en dat voorkomt een kledingcrisis zo vlak na je bevalling. See for yourself:

positiejurk Mamalicious voorjaarscollectie '20 zwangerschapsjurk - Mama's Meisje blog

presentatie nieuwe voorjaarscollectie Mamalicious - Mama's Meisje blog

twinning mama dochter jurk mamalicious zwangerschap meisjesjurk matching - Mama's Meisje blog

Name-it voorjaarscollectie

Name-it staat bekend om haar kinderkleding die aansluit op het huidige modebeeld en ondanks dat de betaalbaarheid niet uit het oog verliest. In de nieuwe voorjaarscollectie zien we veel luchtige stofjes, aardse kleuren en items die zich onderling prima laten combineren. Natuurlijk mochten we ook aan de kleding voelen en het viel me vooral op hoe soepel de denim is. Name-it gaf aan dat ze vanaf januari overstappen op organic cotton. Dit geldt tevens voor Mamalicious! Zo zal er minder water gebruikt worden tijdens het productieproces en gaan zij over op een meer milieuvriendelijke manier van vervoeren. Ik vind de Name-it voorjaarscollectie erg vrolijk en draagbaar, zodat je kindje zich makkelijk kan bewegen tijdens het spelen en ontdekken!

presentatie nieuwe voorjaarscollectie Name-it kinderkleding - Mama's Meisje blog

collage nieuwe collectie voorjaar Name-it 2020 - Mama's Meisje blog

Can’t wait!

We moeten er nog even op wachten, maar vanaf maart zullen deze nieuwe collecties te vinden zijn in diverse (online) shops! Can’t wait! Eerst nog even de winter doorkomen en dan mogen we weer losgaan op de voorjaarsgarderobe ;) Van Name-it mochten alle gasten tijdens het event 2 gifts uitkiezen. Ik koos voor twee dezelfde jeans in een grijze kleur, zodat mijn meiden kunnen twinnen. Deze jeans heeft een verstelbare tailleband en valt heel soepel. De kleur en stof is ideaal te combineren met diverse tops en truien, dus ik ben er erg blij mee! Name-it & Mamalicious: bedankt dat ik aanwezig mocht zijn op dit prachtige event :)

Bloggersevent uitnodiging Karin - Mama's Meisje blog

Wat vind jij van de nieuwe voorjaarscollecties van Name-It & Mamalicious? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1