Met de komst van het mooie weer verdwenen mijn laarzen weer in de kast en haalde ik mijn witte sneakers tevoorschijn… Oeps, ik was even vergeten dat het witte van mijn sneakers verleden tijd is: het wordt tijd voor een paar nieuwe! Daarom dook ik de digitale winkel in en kwam op de website van mooieschoenen.nl terecht. Lucky me, want er is een Blogwedstrijd uitgeschreven! Dus met deze wishlist ding ik ook nog mee naar leuke prijzen. Kijk je mee?

Maagdelijk wit

Mooieschoenen

Als je niet van teveel poespas houdt, is de basic witte sneaker een uitkomst. Eindeloos te combineren: onder een jeans of rokje, het kan allebei! Van links naar rechts: Converse – K-Swiss – New Balance.

Lovely Michael Kors

Mooieschoenen1

Michael Kors, ik vind het prachtig! Wel jammer dat het een prijzig merk is… Maar ik wil er héél graag een paar van toevoegen aan mijn collectie! Vooral de sneaker helemaal links, met een soort slangenprint, vind ik geweldig!

Witte sneakers met een twist

Mooieschoenen2

Wat onderscheid een witte sneaker van de rest? Een kleine (of iets meer aanwezige) touch up zorgt voor een sneaker die nét dat beetje anders is. Ik hou d’r zo van! Zoals de witte sneaker met blauwe rushes van Nubikk, het model met de roze details van Gino-B en (deze zie je meer dit seizoen) de slangenprint van Floris van Bommel!

Op mooieschoenen.nl vind je niet alleen schoenen voor dames. Ook voor de heren en kids kun je er terecht! En er is ontzettend veel keus, doordat er veel verschillende merken vertegenwoordigd zijn.

Deze schoenen vind je allemaal terug op de webshop van mooieschoenen.nl! Heb jij een paar witte sneakers in je collectie? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin

 

 

 

Afbeeldingen zijn afkomstig van de website mooieschoenen.nl