Een trend op dit moment: Mom Shaming! Maar hoe sterk ben jij hier eigenlijk in? Mama’s Meisje is de beroerdste niet en ontwikkelde speciaal hiervoor de Mom Shaming Quiz. Om het je makkelijk te maken, kun je kiezen uit meerdere antwoorden. Pak pen en papier, schrijf je antwoorden op onderstaande vragen op en binnen 5 minuten weet jij meer over jou skills op dit gebied!

VRAAG 1:  Wat zien we hier?

lieke-van-lexmond
A) Bel de Kinderbescherming! Is dat mens wel goed bij haar hoofd? Je gaat toch niet fietsen met een baby in een draagzak?
B) Hier zien we Lieke van Lexmond, die heerlijk fietsend door de stad boodschappen doet met haar lieve kleine schat.
C) Ik weet het niet en ik wil het ook niet weten

VRAAG 2: Wat komt er in je op bij deze foto?

chrissy-teigen

A) Zo onverantwoord dit!! Je bent echt een slechte moeder als je je kind zo vasthoudt!
B) Hmmmmm John Legend….*Herinnert zich songtekst van P.D.A. We just don’t care en bloost* En zij is ook prachtig, wat een uitstraling!
C) Ik weet het niet en ik wil het ook niet weten

VRAAG 3: Wat concludeer je na het zien van deze foto?
img_9101

A)
Waarom wordt zijn luier niet verschoont? Hallo? Hij heeft een volle luier hoor!
B) Ik concludeer dat er ècht een Muck-fanclub moet worden opgericht. Wat een heerlijk mannetje! *stuurt hartjes en verliefde smileys*
C) Ik weet het niet en ik wil het ook niet weten

VRAAG 4: Wat zou je over deze foto kunnen zeggen?

img_9102

A) Een SPEEN? Je geeft je kind toch geen speen? En helemaal niet zo’n grote met een knuffel eraan!
B) Ooooh wat een beauty is die kleine Brandon toch! En wat worden mijn eigen kindjes snel groot! Het gaat zo snel! Geniet er maar van lieve Bobbi en Marq, wat een rijkdom!
C) Ik weet het niet en ik wil het ook niet weten

VRAAG 5: Wat vind je van deze foto? (Hint: let vooral op de tekst bij deze foto).

img_9103

A) Eerste wandeling? Wedstrijdje zo snel mogelijk gestyled weer op de been na de bevalling zeker? Pffff belachelijk!
B) Wat heerlijk, dat Maria zich zo goed voelt! Lekker wandelen. En de outfit + uitstraling? Definitely On Fleek!
C) Ik weet het niet en ik wil het ook niet weten

Alle antwoorden ingevuld? Dan is het tijd voor….

…. De Uitslag!

Hoe bereken je je score? Kijk even op je papiertje. Heb jij het meest A, B of C ingevuld? Als je dit hebt opgeteld, kun je aan de hand van de meest voorkomende antwoordkeuze zien hoe het zit met jou Mom Shaming Skills:

A) Gefeliciteerd! Boven de schouw hangt jou Super-Mom diploma in een gouden lijstje. Jij bent de über moeder van alle moeders. Je hebt het moederschap zelf uitgevonden. Jou zullen we Nooit op een fout betrappen.Jij weet het allemaal zo goed, dat je het anderen ook graag op niet mis te verstane wijze verteld, liefst ongevraagd. Chapeau!

B) Jij vindt het leuk om mee te genieten van de foto’s en filmpjes van andere (bekende) mama’s. Je beseft dat dit allemaal een momentopname is en dat iedere mama zelf ècht wel weet wat het beste voor haar of haar bloedje is! Je plaatst positieve reacties en complimenten. En anders laat je het er liever bij.

C) Jij weet het niet en je wilt het ook niet weten. Onder het motto ‘het zal mij m’n reet roesten’ leef jij en laat jij leven.

 

Noot: Mama’s Meisje is op geen enkele wijze aansprakelijk noch verantwoordelijk voor eventuele (geestelijke) schade ten gevolge van het spelen van de Mom Shaming Quiz.

img_9105