Van Voedingskussenwinkel.nl ontvingen wij een Mjuka voedingskussen. De afgelopen weken hebben we deze uitgebreid getest en vandaag vertel ik meer over onze ervaring! Lees je mee?

Voedingskussen: een musthave voor mama’s!

Zodra ik zwanger was van mijn eerste kindje, ging er een wereld voor me open. Het kriebelde al snel om op zoek te gaan naar de leukste items voor onze baby op komst, want een goede voorbereiding is key. Zoals het een brave mommy to be betaamt, verdiepte ik me in allerlei uitzetlijstjes. Ik kwam termen tegen waarvan ik het bestaan niet wist en keek tijdens het babyshoppen mijn ogen uit. Natuurlijk haalde ik braaf alle spulletjes en bijbehorende aantallen die er op zo’n uitzetlijst stonden. Inmiddels ben ik trotse moeder van drie kinderen en weet ik dat er een heleboel onzin op die lijstjes staat. De kruikenzakken belandden ongebruikt onderin de kast en de badthermometer werd na de kraamweek ook niet meer aangeraakt. Daarnaast zijn de aantallen vaak totaal niet praktisch, want wie heeft er voldoende aan 4 rompertjes of 12 hydrofiele luiers? Er is echter één ding waar ik zelfs tussen de zwangerschappen door onverminderd gebruik van heb gemaakt en dat is een voedingskussen: een musthave voor mama’s!

review voedingskussen van Mjuka via voedingskussenwinkel.nl - Mama's Meisje blog

Kopen tijdens de zwangerschap

Mijn ervaring is dat een voedingskussen kopen tijdens de zwangerschap geen overbodige luxe is. Je kunt een voedingskussen namelijk al gebruiken terwijl je kindje nog lekker veilig in je buik zit. Je weet wel, die buik die steeds groter wordt en die behoorlijk in de weg kan zitten tijdens het slapen (of je poging daartoe). Zelf kreeg ik tijdens mijn eerste zwangerschap last van vervelende bekkenklachten en hield ik veel vocht vast. Dat was totaal niet bevorderlijk voor mijn nachtrust en ik was dan ook blij met de tip die ik van de fysiotherapeut kreeg. Zij adviseerde mij om het voedingskussen te gebruiken ter ondersteuning van mijn buik en bekken. Het slapen ging inderdaad stukken beter. Maar ook na de geboorte van Suus heb ik er veel steun aan gehad. Vlak na de geboorte van Linn kreeg ik van Voedingskussenwinkel.nl een prachtig Mjuka voedingskussen. We hebben deze uitgebreid getest en ik kan alvast verklappen dat ik erg positief ben!

voedingskussens gebruiken tijdens zwangerschap - Mama's Meisje blog

Mijn ervaring met het Mjuka voedingskussen

Ook deze derde keer ben ik weer bevallen door middel van een keizersnede. Naderhand is het vinden van een goede houding tijdens het voeden dan een grote uitdaging. Door de buikwond is mijn buik nog steeds gevoelig en ook kreeg ik al snel last van mijn nek en rugspieren tijdens het geven van de fles. Door het voedingskussen van Mjuka te gebruiken, zat ik veel comfortabeler en dat is erg belangrijk omdat ik nu  zo’n zes à zeven keer per dag een fles geef. Het Mjuka voedingskussen is stevig zonder stug te zijn en vormt zich makkelijk naar mijn lichaam. Linn ligt er heerlijk op en ik maak er ook weleens een soort nestje van door er een hoeslakentje omheen te trekken. Wij kozen voor een groene wafelstof, maar er zijn verschillende kleuren en stofsoorten verkrijgbaar. Omdat de hoes van ons voedingskussen van 100% katoen is, is dat extra fijn tijdens de warmere zomerdagen. Sinds we het voedingskussen in gebruik hebben, is het een keertje vies geworden doordat er wat voeding meekwam bij het laten van een boertje. Geen probleem: de hoes is wasbaar op 30 graden, maar moet daarna wel even drogen aan de waslijn want deze kan niet in de droger. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van dit voedingskussen en de service van Voedingskussenwinkel.nl!

Heb jij een voedingskussen gebruikt tijdens je zwangerschap of na de geboorte van je kindje? Ken(de) jij de voedingskussens van Mjuka al? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer