HEMA heeft weer allerlei leuke voorjaarsitems in haar kledingcollectie voor baby’s! Lucky me, want ik had nog een kadobon en heb een paar geweldige items gekocht voor Suus! Ik laat je vandaag zien wat ik uitzocht.

Baby voorjaarscollectie HEMA

De zoete kleurtjes en denim invloeden vliegen ons weer om de oren: ik ben dol op de lente! Het was dan ook moeilijk om een keuze te maken tussen al het leuks van de HEMA collectie voor baby meisjes! Ik viel voor dit t-shirtje omdat er een zilverkleurig glitterstreepje in zit. How sweet?

HEMA maart 20171

Het shirt met lange mouwen is van een dunne stof (het lijkt een trui op de foto, maar is dus niet zo!). Want ook al heeft mama de zomer al in de bol, het kan natuurlijk nog best fris zijn en dan zijn lange mouwen wel lekker. Weer in onze favoriete kleur en mét glitters!

Tijd voor korte-broeken-weer!

HEMA maart 2017

Het echte korte-broeken-weer laat nog even op zich wachten, maar met een maillot of legging eronder staat dit broekje ook fantastisch. De stof is heel soepel en dat vind ik voor Suus ideaal: zo kan ze lekker bewegen en draaien!

SAM 2046

Dit grijze jurkje met felroze stipjes heb ik gelukkig besteld! Ik twijfelde eerst nog, maar nu is het jurkje op internet al niet meer te bestellen. Wie weet hangt ie nog in de winkels!

Mijn HEMA wishlist!

Zoals ik al zei was kiezen echt moeilijk, dus zette ik op een rijtje wat ik nog meer héél leuk vind uit de collectie van HEMA:

wishlist

 

Ik verwacht dat ik binnenkort nog wel met één van deze items thuiskom… Wat vinden jullie van de kleertjes bij HEMA? Ik ben benieuwd wat je van mijn gekochte items én wishlist vindt! Jouw reactie kun je achterlaten in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter.

Liefs Karin