Wist je dat er sinds kort hele leuke mijlpaalkaarten verkrijgbaar zijn die specifieker over één onderwerp gaan? Ik ontving deze Milestone Special Moments Booklets en vertel je daar vandaag meer over. Ook mag ik twee setjes weggeven! Lees je mee?

Omrollen en mama zeggen

Nadat ik tijdens mijn eerste zwangerschap de spannende termijnecho had gehad, verrasten mijn vriendinnen me met een lief cadeautje: de Pregnancy Cards van Milestone. Dit was mijn eerste kennismaking met dit leuke merk en tijdens die zwangerschap heb ik veel foto’s gemaakt met de mijlpaalkaarten erbij. Inmiddels weet ik dat het assortiment van Milestone ontzettend is uitgebreid! Niet alleen met mijlpaalkaarten voor je baby, maar sinds kort ook met de Special Moment Booklets. Want er zijn meer mooie momenten dan alleen omrollen en mama zeggen ;)

img 5721

Baby’s eerste speciale momenten vastleggen

De Special Moments Photo Booklets zijn uitscheurboekjes met 6 geïllustreerde fotokaarten per boekje. Er zijn verschillende edities verkrijgbaar: Baby’s Eerste Verjaardag, Baby’s Eerste Foodie Momenten, Baby’s Eerste Outdoor Momenten en Baby’s Eerste Travel Momenten. De eerste keer vliegen, voor het eerst kamperen: zo’n moment is superleuk om vast te leggen met een fotokaart! Ik ontving de kaarten voor Niene en toevallig zijn we begonnen met hapjes. Het zal dus niet lang duren voordat ze de eerste keer mee gaat uit eten of voor het eerst citroen proeft. Haar verjaardag duurt nog 7 maanden, maar als het zover is zullen we de fotokaarten erbij pakken en haar outfit, de taart en de gekregen cadeaus op de gevoelige plaat leggen met de fotokaarten. Een leuke aanvulling op je eigen collectie, maar ook een origineel cadeautje voor een andere mommy (to be)!

milestones booklets

Special Moments Photo Booklets hebben een adviesprijs van €7,50 per stuk.

WIN: Baby’s Eerste Foodie Momenten of Baby’s Eerste Verjaardag van Milestone

Niet alleen ik ontvang deze Special Moments Photo Booklets van Milestone. Ik mag één exemplaar van Baby’s Eerste Foodie Momenten en één exemplaar van Baby’s Eerste Verjaardag weggeven. Wil je kans maken op deze leuke prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welke van deze twee booklets jij graag zou willen winnen.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 22 augustus 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 26 augustus bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking