Na die tweede echo kon ik me niet meer beheersen en ging ik babyshoppen! Ik dook de Zeeman in en kocht daar superleuke items die zowel voor een jongetje als een meisje heel goed kunnen. Kijk je mee?

Babycollectie van Zeeman

 

SAM 3427

Toen ik de folder van Zeeman een tijdje geleden doorbladerde, werd ik al helemaal hebberig van de schattige collectie babykleertjes die erin stond. Dus toen ik eenmaal de tweede echo achter de rug had, kon ik me echt niet beheersen. Ik dook de winkel in en scoorde de eerste babykleertjes voor ons kindje. Omdat we nog niet weten wat het geslacht van de baby is, beperkte ik mij tot de items die zowel voor een jongen als een meisje kunnen. Tenminste, dat vind ik! Het leuke van deze collectie is dat het fijne kwaliteit is, een hip design en dat voor een budgetprijs. Ik laat je zien wat ik heb gekocht!

De eerste babykleertjes

Allereerst kocht ik twee broekjes en een jasje uit de serie met mintgroen/wit:

Eerste kleertjes voor de baby

De broekjes zijn per twee te koop, het jasje was ook in het wit verkrijgbaar. Van Suus heb ik nog een wit gebreid vestje, dit zou ik eventueel bij het mintgroene broekje kunnen combineren (ik vind mint op mint een beetje te druk).

SAM 3429

Het handige van een tweede is dat je beter weet wat je goed kunt gebruiken. Hydrofiele doeken zijn nooit overbodig en aangezien ik deze printjes erg leuk vind, nam ik ze natuurlijk mee!

SAM 3437

En dan die geweldige grijs/witte serie. Daar was ik acuut verliefd op toen ik het zag staan in de folder en moest ik hebben!

Eerste kleertjes voor de baby1

De broekjes zijn weer als setje van twee te koop. Deze keer koos ik voor een wit jasje, die ik trouwens ook weer kan combineren met het mintgroene broekje. Stel dat onze baby een meisje wordt, dan kan ik het grijze broekje combineren met een lichtroze truitje. Je ziet: ik kan er nog alle kanten mee op! Het boxpakje vind ik superlief en kon natuurlijk niet ontbreken. Net als de mutsjes!

Zeeman babycollectie wishlist

Maar er is meer: druppelsgewijs komen er steeds nieuwe items binnen bij Zeeman. Zo spotte ik een schattig wit pakje met kleine wolkjes erop. Die wil ik ook nog heel graag hebben (waarschijnlijk is die allang weg inmiddels). Ik probeer de kalmte te bewaren maar kan het nu al niet meer garanderen: babyshopping is leuk en ik moet mezelf echt tegenhouden om niet meteen van alles te kopen ;)

Koop of kocht jij wel eens babykleding bij Zeeman? Wat vind je van de door mij gekochte items? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin