Elke vrouw heeft wel een aantal beautyproducten die onvervangbaar zijn. Wat je ook probeert, je komt altijd weer uit bij het oude vertrouwde. Paniek als iets uit de handel gaat! Vandaag zet ik mijn beauty-musthaves voor je op een rijtje. Lees je mee?

Mijn beauty musthaves!

Allereerst een low budgettip in het lijstje met mijn beauty musthaves! Ik gebruik waterproof mascara. Van alles probeerde ik om mijn oogmake-up fatsoenlijk te kunnen verwijderen. De oplossing was simpel en goedkoop. Gewoon bij de Aldi te krijgen, deze Biocura Gezichtsreinigingsmelk! Ik neem altijd drie flessen tegelijk mee, want volgens mij hebben meer dames dit goedje ontdekt… Schaarste!

Frontpage 100%

Droge lippen

Lippenbalsem,  vaseline, overal zwierven sticks en potjes rond, want: droge lippen! Ik kwam de good-old Oriflame wonderpotjes weer tegen en wist: nooit meer anders. En grappig is dat ik sindsdien echt minder last heb van een koortslip… Wonderlijk!

Frontpage 100%

Scrub

Een fijne scrub voor mijn gezicht is die van de Hema. Hoef ik verder geen woorden aan ‘vuil’ te maken ;)

Frontpage 100%

Fuente

Bad-hairday’s zijn verleden tijd, sinds ik meer geld neerleg voor een goed stylingproduct. Het deed even pijn in mijn portemonnee, maar sinds ik deze lijn van Fuente gebruik, is mijn haar minder snel vet en valt het beter. De zwarte pompfles bevat een stylingproduct (Twisting Curl) en de witte pompfles is een verzorging die zijde bevat, voor na het douchen (Silk & Shine).

Frontpage 100%

Antillen

Als laatste zijn we aangekomen bij de import-afdeling. Want zoals sommigen weten, ben ik nogal verknocht aan de Antillen, Curaçao in het bijzonder. En was ik daar weer eens op vakantie, toen ik de goddelijke After Sun van Hawaiian Tropic tegenkwam. Ik kocht een fles en later nog een. Terug in Nederland bleek het super te werken tegen mijn droge huid (die heel erg jeukt als ik me niet insmeer en dat frustreert!). Dus sindsdien is er niks anders meer wat mijn poezelige huidje bedekt :P. Slecht verkrijgbaar in Nederland. En daarom dwing ik iedereen die op vakantie gaat naar Curaçao, om een fles voor mij mee terug te nemen. Net als de All Purpose Cream van Curaloe. Handig bij muggenbulten, wondjes of droge plekken (bijv. in de winter op je handen). En HET wondermiddel in periodes van zwangerschapsjeuk. Potje is nu op, maar gelukkig neemt zwagerlief een voorraad mee van royale omvang ;) Deze items mogen zeker niet ontbreken in het lijstje van mijn beauty musthaves!

Wat zijn jouw beauty musthaves? Jij hebt misschien ook een aantal ‘vaste’ producten waar je altijd op terugvalt. Ik ben heel benieuwd welke dat zijn! Laat het weten in de reacties of op Facebook of Instagram!