Afgelopen zondag werd ik ontzettend in het zonnetje gezet met een gezellige en roze babyshower! Vandaag show ik jullie enkele foto’s en laat ik zien welke kadootjes ik kreeg! 

Babyshowers tijdens mijn eerste zwangerschap

Maar voordat we het hebben over deze geweldige babyshower, blik ik terug naar mijn eerste zwangerschap. Ook toen wisten we dat we een meisje verwachtten en werd ik verrast met maar liefst twee babyshowers! Het fenomeen is overgewaaid uit Amerika en hoewel niet iedereen ervan gecharmeerd is, vind ik het geweldig. Want hoe leuk is het als je als soon to be mom in het zonnetje wordt gezet en een heerlijke, gezellige middag met familie en vriendinnen hebt? Ben je benieuwd naar hoe mijn eerste babyshowers verliepen? Check dan hier het artikel met de Pinterest-waardige foto’s!

Babyshower7

De babyshower tijdens mijn tweede zwangerschap

Opnieuw werd ik compleet in de watten gelegd… Iets wat ik helemaal niet had verwacht! Met vriendinnen hadden we afgesproken dat we elkaar alleen bij de eerste zwangerschap zouden verrassen met een babyshower. En bij mijn moeder en zusjes had ik al aangegeven dat ik niks verwachtte en dat ik geen babyshower hoefde. Maar zij vonden het wel nodig hihi. Ik ben de laatste die ontkent dat ze dat heel erg leuk vindt, dat snap je natuurlijk wel! Dus afgelopen zondag was het zover, mijn familie had alle vrouwelijke familieleden en natuurlijk mijn vriendinnetjes bij elkaar getrommeld en ik werd mega verwend!

Babyshower tweede zwangerschap

High tea en gezelligheid

Het was een heerlijke middag: iedereen had een hapje gemaakt, dus de hele tafel stond vol lekkers. Er was zelfs pastechi: mijn favoriete Antillianse snack to die for! Alles was mooi versierd en wel in het thema roze met goud, my favorite! We hebben gezellig gekletst en genoten van de high tea. En ik ben echt mega verwend met superveel lieve kadootjes!

Babyshower tweede zwangerschap1

SAM 5007

Heb jij een babyshower gehad tijdens je zwangerschap? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin