Oh no, de zoveelste blogger die gaat vloggen? No worries, want vandaag laat ik je niet alleen mijn allereerste vlog zien, ik vertel er meteen even bij waarom dit een zeldzaamheid is ;) Kijk en lees je mee?

Van bloggen naar vloggen

Sinds ik in 2016 besloot om mijn eigen blog te starten, typ ik wekelijks nieuwe artikelen en deel die vervolgens op social media. Omdat foto’s een nogal eenzijdig beeld geven, ben ik sinds ruim een jaar ook actiever geworden via mijn Instagram Stories. Ik post daar zo nu en dan filmpjes waarop je mijn bakkes in beeld ziet en hoort praten (Twents accent alert!) en daarop komen vaak hele leuke reacties binnen. De vraag die regelmatig gesteld wordt, is of ik ook ga vloggen. “Jij moet echt gaan vloggen!“, het is een heel lief compliment maar ik ben niet van plan om de overstap van bloggen naar vloggen te maken. Allereerst denk ik dat mijn leven helemaal niet boeiend genoeg is om bijvoorbeeld wekelijks een vlog mee te vullen. Ook heb ik privacy nogal hoog in het vaandel en dus zie ik het niet zo zitten om wekelijks bezig te zijn met een camera, leuke shots maken zonder dat het gemaakt lijkt of saai wordt en dan alles nog eens editten. Maar waarom kom ik dan nu met mijn allereerste vlog?

Mijn eerste vlog mamavlogger mamablogger - Mama's Meisje blog (2)

Mijn allereerste vlog

Toch besloot ik om aan de slag te gaan met het maken van een vlog. Toegegeven, ik ben vooral heel nieuwsgierig naar hoe ik het zo leuk mogelijk in elkaar kan zetten én naar hoe het ontvangen zal worden. En zo’n eerste trimester brengt toch een originele video met zich mee, want deze gelegenheid doet zich niet gauw weer voor. Nee, een vlog wordt geen wekelijks terugkerend item, maar occasionally en wanneer ik er zin in heb. Op deze manier houd ik het voor mezelf leuk, zonder te moeten én met beelden die ik graag deel omdat het naar mijn mening dan leuk genoeg is om te uploaden. Daar gaat soms wat tijd overheen, want als aanvoerder van team campingsmoking en als recordhouder toiletpotknuffelen maakte ik de afgelopen 3 maanden weinig spannends mee. Aan de andere kant was deze periode natuurlijk héél spannend, want van een positieve test telden we af naar de eerste echo en vervolgens naar de termijnecho… Aankomende week schrijf ik er nog uitgebreid over, maar voor nu kun je alvast een kijkje nemen met een korte samenvatting van het eerste trimester van mijn derde zwangerschap… Genoeg om te delen in mijn allereerste vlog!

Het eerste trimester

Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit probeersel vinden! In deze video neem ik je mee naar het moment dat we hoopten op een positieve test tot aan de termijnecho. Ik zou het supertof vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal zodat je een melding krijgt als ik weer een nieuwe video heb geüpload. Wanneer dat is, geen idee :) Voor nu wacht ik eerst maar eens af hoe mijn allereerste vlog landt bij de kijkers!

Wat vind jij van mijn allereerste vlog? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1