Jaren geleden kreeg ik een prachtige ketting cadeau toen ik, samen met vriendinnen, te gast was bij een tv-show. Confession: ik raakte de ketting kwijt… Ik vertel je over het mysterie van de verdwenen Mi Moneda ketting en waarom ik ‘m opnieuw op mijn wishlist heb gezet. 

Ik raakte mijn ketting kwijt

December 2014, mediapark Hilversum. Samen met drie vriendinnen was ik te gast als publiek bij de kerstaflevering van het alombekende Life 4 You! Presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors maakten er een paar gezellige uren van en we werden compleet in de watten gelegd. We voelden ons ontzettend verwend toen we naar huis gingen met een stampvolle goodiebag… Een kadobon van een bekende supermarktketen, bioscoopkaartjes, een hele collectie beautyproducten, kaartjes voor een kerstshow en on top of it all: een prachtige ketting van Mi Moneda. Eenmaal thuis keken drie paar jaloerse ogen mij aan: mijn moeder en zusjes waren, net als ik, gelijk verliefd op die mooie ketting. Maar toen gebeurde het allerergste: ik raakte de ketting kwijt… Je kunt je voorstellen dat dat echt vreselijk is en daarom zet ik ‘m opnieuw op mijn wishlist!

Life 4 you

Mi Moneda: voor iedere look een andere combinatie

Mi Moneda, wat ‘Mijn Muntje‘ betekent in het Spaans, is de naam van de sieradencollectie die bestaat uit zilveren sieraden. Het concept is simpel: er zijn Mi Moneda kettingen, munthouders en munten in talloze designs en kleuren verkrijgbaar. De munten zijn aan zowel voor- als achterkant voorzien van een originele print, waardoor je dus voor iedere look een andere combinatie kunt maken. Hoewel de sieraden gemaakt zijn van zilver, zijn ze ook in rosé en goudkleur (verguld met 14 karaats goud) verkrijgbaar. Voor ieder wat wils! Ook zijn er verschillende modellen chokers verkrijgbaar, die je tegenwoordig niet meer kunt wegdenken uit het modebeeld.

MMVintage 5

Je eigen unieke sieraad samenstellen

Wat mij het meest aanspreekt in Mi Moneda, is dat je je eigen unieke sieraad kunt samenstellen. Ik heb niet veel kettingen, omdat ze altijd ‘hetzelfde‘ blijven. Daarom ben ik er snel op uitgekeken. De ketting die ik van Mi Moneda had, was een bolletjesketting van 80 cm in goud, met bijpassende munthanger in large en een Mi Moneda munt met aan de ene zijde parelmoer, de andere zijde helder witte schelp. Op mijn wishlist staat nu een zilveren exemplaar, waarbij ik zowel een kleine als een grote munt zou willen aanschaffen. Uit de verschillende munten kan ik amper een keuze maken (ik vind teveel munten mooi!), maar één ding is zeker: roze mag sowieso niet uit mijn collectie ontbreken!

Ken jij de sieraden van Mi Moneda? Welke variant vind jij het allermooist? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.