Meer tijd voor jezelf: even geen mama, even geen huishouden, gewoon alleen tijd voor het meisje in jezelf! Dat kan op veel manieren en iedere maand vertel ik wat ik aan zogenaamde ‘Meisjestijd’ heb gedaan! De maand september stond in het teken van feestjes, een high tea, een nieuwe start en beauty! Lees je mee?

Wat een feest!

September is by far mijn lievelingsmaand. Hoe kan het ook anders, want op 3 september bestond Mama’s Meisje 2 jaar en op 4 september werd ik 30. Op de blog was het feest, offline iets minder want ik had een griepje te pakken. Party hardy in m’n campingsmoking op de bank, maar hé: het taartje smaakte goed ;) Omdat ik geen zin had in toeters en bellen, besloot ik mijn vriendinnen uit te nodigen voor een high tea bij Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn. Voor wie in het Oosten woont of er ooit toevallig in de buurt is: aanrader hoor! We zaten heerlijk buiten, de verschillende zoete en hartige hapjes waren fantastisch (behalve de hartige macarons dan, die kon ik echt niet wegkrijgen) en we hebben gezellig bijgekletst. Normaal gesproken ben ik twee dagen druk met een verjaardag: boodschappen doen, hapjes maken, opruimen en tijdens de verjaardag de gasten verzorgen, om aan het eind van de rit tot de conclusie te komen dat je nog niemand fatsoenlijk hebt gesproken. Dit was dus een heel goed plan van mij, al zeg ik het zelf! Bijkletsen met vriendinnen, geen drukte met boodschappen, hapjes en rondjes drinken verzorgen én genoten van me-time, want Erik bleef thuis bij de meisjes!

collage1

Een nieuwe start: MultiMeisje!

Na al die feestelijkheden was het tijd om verder te gaan en alle puntjes op de i te zetten wat betreft mijn nieuwe start. Sinds september staat mijn tweede handelsnaam ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Onder de naam MultiMeisje ga ik aan de slag als Virtueel Assistent en ik heb er onwijs veel zin in. Achter de schermen was ik ontzettend druk met het uitwerken van mijn ideeën, het bouwen van een website, een zakelijke shoot, logo, social media, noem het maar op! Vorige week heb ik mij ingeschreven voor een online zelfstudie, zodat ik in ongeveer 3 maanden wordt klaargestoomd om volledig zelfstandig als VA (de afkorting van Virtueel Assistent) mijn ding te kunnen doen. Iets waar ik de hele maand enorm druk mee was, maar waar ik enorm veel energie van krijg en wat helemaal niet voelt als werk!

multimeisje 56

Beauty pakketje van The Body Shop

Gelukkig kon ik tussen de bedrijven door ook wel genieten van ‘Meisjestijd‘. Zo heb ik in een week tijd het derde seizoen van ‘Outlander‘ gebingewatcht. Ook het derde seizoen van ‘Las Chicas del Cable‘ heb ik alweer afgevinkt. Ik liet mijn nagels doen door de pedicure en bracht een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen bij te laten werken. Omdat ik door de drukte regelmatig pas na middernacht in bed lag, ging ik een paar keer in bad met een masker om mijn huid een oppepper te geven. In de update over het afvallen kon je al lezen dat het de goede kant op gaat en ik weer steeds beter in mijn oude kleren pas. Superfijn en ook vind ik het weer heerlijk om mijn haar te doen en make-up te dragen. Ik kreeg van The Body Shop nog een heel tof perspakket binnen met lovely lipsticks uit de Colour Crush collectie. Ik ontving 7 kleuren, waar ik uiteraard swatches van maakte, zoals je hieronder op de foto ziet. Ook zat er een metal eye liquid in het pakketje in de kleur 700 holographic platinum. Lipstick en ik zijn niet altijd de beste matties. Ik vind een lipgloss makkelijker om aan te brengen, vooral als het om donkere kleuren gaat. Ook doen bepaalde kleuren mij bleker lijken, terwijl diezelfde kleuren in gloss wél leuk staan. Ik was dus erg benieuwd naar deze nieuwe kleuren, die erg verschillend zijn, zoals je aan de swatches ziet. Ik ben vooral fan van de champagnekleur (803) en de donkerroze kleur met glitters (802). Mijn stash is in ieder geval weer feestdagen-proof, want met deze kleurtjes kan ik bij iedere outfit een leuke match maken! Deze en andere kleuren uit de Colour Crush collectie zijn verkrijgbaar vanaf €10 bij The Body Shop winkel en online.

collage1 1

V.l.n.r: Milan Pansy (910) – Nairobi Violet (905) – Boston Astilbe (001) – Champagne Dusk (803) – Scarlet Sunrise (802) – Canberra Tulip (310) – Flaming Horizon (801)

collage2

Draag jij wel eens lippenstift? Welke kleur vind jij het mooist? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram

liefs karin 1