Meer tijd voor jezelf: even geen mama, even geen huishouden, gewoon alleen tijd voor het meisje in jezelf! Dat kan op veel manieren en iedere maand vertel ik wat ik aan zogenaamde ‘Meisjestijd’ heb gedaan! De maand juli was goed voor mijn kledingkast en slecht voor mijn portemonnee want ik shopte een heleboel nieuwe kleding! En ik testte een nieuw masker uit, waarvan ik ook een setje mag weggeven! Lees je mee?

7 1

Shopperdeshop!

Ik weet niet wat dat is, want ik heb een kast vol met kleding, maar sinds de bevalling heb ik gewoon ‘niks om aan te trekken‘. Er is zoveel nieuws en leuks en aangezien driekwart van wat ik heb nog niet past (iets met zwangerschapskilo’s), vond ik het geoorloofd om deze maand eens flink in te slaan. Ik shopte veel nieuws bij Ter Stal, Hema, Kruidvat en een leuk winkeltje in Raalte. Bloemetjes, panterprint, alles kwam voorbij en ik ben erg blij met mijn aankopen. De afgelopen weken ben ik ook bezig geweest met het uitbreiden van mijn buikspieroefeningen en squats. Ik merk dat mijn kleding al wat beter begint te zitten maar ik ben nog laaaaaang niet tevreden. Dus ga ik gewoon rustig door met 80% gezond, 20% iets lekkers en het opbouwen van mijn beweging. Binnenkort zal ik in een apart artikel een update geven over mijn afvalavontuur, meer vertellen over hoe mijn menu eruit ziet en wat ik doe om weer op gewicht te komen. Ik shopte trouwens ook nog nieuwe planten voor in de tuin. Sorry to say dat ze de maand niet eens overleefd hebben. Wij zijn gewoon géén Rob & Nico, dat blijkt maar weer ;)

7

High tea, strand en lunch

Wat een zomerse dagen hebben we in de maand juli gehad! Ik had verschillende dates op de planning staan en dat was superleuk, vooral in combinatie met dit mooie weer. Zo ging ik met vriendinnen naar Kaamps in Deurningen voor een overheerlijke high tea, op kraamvisite bij een vriendinnetje en lunchen met m’n mams bij de Beeldentuin in Mariënheem. Voor de blog ging ik ook een aantal keer op pad. Ik mocht shoppen bij Zeeman en deed dat heerlijk op een dag dat de kindjes op de opvang waren. Het valt wel onder werk, maar als je mag shoppen onder werktijd dan is dat toch het leukste wat er is? En nu ik toch op pad was, deed ik gelijk wat inspiratie op op de woonboulevard voor het inrichten van mijn werkplek. Gewoon even mijn handen vrij, rustig kunnen rondkijken en geen wegrennende peuter: heeeeurlijk! Samen met een vriendin wonnen we kaartjes om aanwezig te zijn bij het Stokke x Prénatal event op het strand in Zandvoort. Een heerlijke zonnige dag waar we enorm van hebben genoten! Na het event hebben we heerlijk gegeten bij verschillende strandtenten en hoewel Niene mee was, reken ik ‘m toch onder meisjestijd ;)

71

img 4933

Beautymomentjes: ik hou d’r van!

Slippers all day every day met dit weer, dus tijd voor een bezoekje aan de pedicure! Ik koos deze keer voor Shellac in mintgroen met een glitter eroverheen, wat supermooi staat bij alle kleuren slippers die ik in mijn collectie heb. Ik ging lekker in bad, een koud bad welteverstaan. Tijdens die hittegolf had ik het bloedheet en dit was de enige manier waarop ik het wat koeler kreeg. Gelijk maar even een maskertje gedaan die ik laatst kreeg opgestuurd van een pr-bureau. Het grappige aan deze Flower Slice Sheet Masks is dat het uit 12 losse schijfjes bestaat die je op je gezicht kunt leggen. Er zijn drie varianten: Rose & Shine (roos – verfijnd poriën en maakt de huid sterker), Trust the Tulip (tulp – reinigende werking en herstel vochtbalans) en Follow the Sun (zonnebloem – vochtherstellend). Ik testte de eerste twee uit en ben enthousiast. Eerst heb ik mijn gezicht gescrubd en afgespoeld. Daarna even drooggedept met een handdoek en toen heb ik de schijfjes (die op bloemblaadjes lijken in het geval van de tulp en roos editie) op mijn gezicht gelegd. Ik heb de schijfjes een kwartiertje laten zitten en toen er weer afgehaald. Er bleef wat serum, waarmee de schijfjes doordrenkt zijn, achter op mijn gezicht maar dit heb ik gewoon ingemasseerd. Een tijdje geleden testte ik al de Kocostar Home Salon Hair Pack en Hand Moisture Pack, daar was ik toen ook erg tevreden over. Deze keer weer: Kocostar ervaar ik als een mild merk voor mijn huid met fijne producten en een prima prijs/kwaliteitverhouding. De nieuwe Flower Slice Sheet Masks zijn verkrijgbaar bij de Bijenkort en ICI Paris XL voor €3,95 per masker (20 ml). Ben jij ook toe aan zo’n me-time momentje? Ik mag twee maskers weggeven (Follow the Sun en Rose & Shine) aan één van mijn lezers! Kans maken? Laat even een reactie achter onder deze blog en misschien ervaar jij binnenkort zelf hoe fijn deze maskers van Kocostar zijn! Ik kijk in ieder geval terug op een fijne maand juli en ga vol energie én leuke dingen op de agenda door naar de achtste maand van dit jaar!

72

Wat heb jij afgelopen maand gedaan aan Meisjestijd a.k.a. me-time? Ben je er tevreden over of zou je wel wat meer tijd voor jezelf mogen inplannen? En ben jij ook zo dol op beautymomentjes? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram

liefs karin