De maand maart stond voor een gedeelte in het teken van zwangerschapsverlof. Daar heb ik dubbel en dwars van genoten! Aangezien ik verwacht dat ‘me-time’ er na de geboorte van Niene wel enigszins bij in gaat schieten, nam ik het er nog even flink van. Ik laat het jullie allemaal zien in deze derde editie van Meisjestijd! En ik heb ook nog een leuke winactie voor jullie…

Nog even genieten van het niks doen

Heel bewust heb ik afgelopen maand nog even kunnen genieten van het ‘niks doen‘. Aangezien Suus twee dagen per week naar de opvang gaat, kon ik me op die dagen even helemaal op mezelf focussen. Omdat ik de blog niet helemaal ‘stil‘ wilde leggen, bereidde ik de Geboorte Giveaway voor die inmiddels volop aan de gang is. Nadat dit allemaal geregeld was, was het echt tijd voor mezelf! Op Netflix hervond ik ‘the Good Wife‘, waar ik een tijdje geleden pauze mee inlaste. Ik heb de serie nu bijna afgekeken. Ook las ik boeken op mijn e-reader en kwam eindelijk toe aan die stapel LINDA’s die ik nog had liggen. Ik bracht nog een extra bezoekje aan de schoonheidsspecialiste en maakte natuurlijk vier miljoen buikfoto’s om mijn babybump vast te leggen. En last but not least maakte ik een heerlijke Oreo fudge en bakte een boterkoek… Het klinkt misschien allemaal heel zoetsappig en ultra mindfull, maar bij de zwangerschap van Suus heb ik dit allemaal niet gekund. Ik was er toen lichamelijk veel slechter aan toe en had op het eind zoveel klachten, dat genieten er helemaal niet in zat. Hoe anders is dat nu gegaan!? Hoewel mijn bekkenklachten echt killing waren, heb ik deze zwangerschap toch meer kunnen genieten dan de vorige. Voor mij waren al deze momentjes dus een hele fijne afsluiter van deze zwangerschap!

3 1

31 001

 

Een bijzonder kopje thee

Het derde trimester: ik vond het best zwaar. Lichamelijk leverde ik behoorlijk in, mijn bekkenklachten namen toe. En met een actieve dreumes was rust nemen soms een flinke uitdaging. Van Tastea kreeg ik een bijzondere theesoort opgestuurd: Bun in the Oven. Dit is een theesoort die bedoeld is voor gebruik in het derde trimester, rondom de bevalling en in de kraamperiode. Ik was erg benieuwd wat deze thee voor mij kon betekenen! Ten eerste is de smaak van deze thee erg lekker: zacht en een beetje zoetig. Als ik kijk naar de ingrediënten is dat ook niet vreemd: deze thee bevat framboos bladeren, brandnetel, pepermunt, anijs en verbena. De thee is vrij grof van structuur en ik dronk deze uit de Tastea theebeker, maar ook uit een gewone mok met filterzakjes die ik eens in een theewinkeltje heb gekocht. De structuur van de thee is te grof om in een thee-ei te doen. De hoeveelheid kopjes thee per dag is naar wens, net waar je zin in hebt dus! De thee is bedoeld om het welbevinden tijdens de zwangerschap en kraamtijd te bevorderen, want dat is natuurlijk een spannende tijd! Ik vond de thee heerlijk als ontspanningsmomentje, maar omdat ik veel lichamelijke klachten had, kan ik moeilijk beoordelen of de thee dit heeft beïnvloed. Al met al ben ik positief over deze thee die speciaal is afgestemd op mommy’s to be! En daarom heb ik iets heel leuks voor één van jullie!

3

WIN: Tastea – Bun in the Oven

Ik was namelijk niet de enige die een pakket van deze thee mocht ontvangen. Ik mag ook een pakket van deze Tastea Bun in the Oven weggeven aan één van jullie! Wil je kans maken op dit pakket? Lees dan even goed mee wat je moet doen!

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij deze thee wilt winnen!
  • Een pakket Tastea – Bun in the Oven bestaat uit 2 blikken van elk 50 gram. Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op zondag 8 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.  

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.