Meer tijd voor jezelf: even geen mama, even geen huishouden, gewoon alleen tijd voor het meisje in jezelf! Dat kan op veel manieren en iedere maand vertel ik wat ik aan zogenaamde ‘Meisjestijd’ heb gedaan! De maand oktober stond in het teken van zelfontwikkeling, ik shopte nieuwe kleren en genoot weer van heerlijke beautymomentjes! Lees je mee?

Druk, drukker, drukst

Sjonge, die maand oktober vlóóg echt voorbij. Het volgen van een thuisstudie, het verder opzetten en finetunen van mijn bedrijf, verschillende events, samenwerkingen voor de blog en daarnaast natuurlijk ook nog kindjes, een vriend, een huishouden en mezelf. Af en toe kreeg ik de planning met de hakken over de sloot rond, maar het lukte. Als ik terugkijk, haalde ik me soms wel iets té veel drukte op de hals, maar de perfectionist in mij kan moeilijk dingen laten schieten. Dus werkte ik regelmatig tot na middernacht door om samenwerkingen af te krijgen, het huishouden op orde te houden of het eten voor de volgende dag voor te bereiden. Gelukkig heb ik sinds anderhalve week weer een helikopterview en is mijn planning weer op orde. Mede dankzij een fijne planner die ik een tijdje geleden bestelde. Hier kun je per week invullen wat je allemaal moet doen en als de week is afgelopen, scheur je dat blad eraf en heb je een nieuw blad voor je. Ideaal! Het helpt me echt om alle belangrijke taken in beeld te houden, efficiënt te werken en mijn werkzaamheden te doseren zonder bang te hoeven zijn dat ik iets vergeet. Zowel werkgerelateerde taken als privé notities schrijf ik op. Zijn er meer meiden die met zo’n planner werken? Ik ben heel benieuwd hoe jij alles onthoudt!

multimeisje 75

Shop till you drop

Het was niet alleen maar druk, hoor… Zo had ik zelfs tijd om online te shoppen! Ik kreeg een tijdje geleden een fashion cheque en besloot toen een vest te bestellen. Helaas bleek het vest kapot en kreeg ik mijn geld terug. Daarom dook ik nu opnieuw in de shop van Zalando en zag enkele leuke dingen in de sale! Ik bestelde drie tops met printjes en ben er erg blij mee. Ik bestelde v.l.n.r. een blouse van Dorothy Perkins, een blouse van Kaffe en een blouse van ONLY. Ik heb ze alledrie in maat 44 besteld en ze zaten gelijk goed! Happy me!

img 8090 2

collage1 2

Beautymomentjes en events

Het was ook weer tijd voor de maandelijkse wasstraat ;) Ik liet mijn voeten en handen doen door de pedicure, ook omdat ik in oktober enkele events bezocht. Zo was ik aanwezig bij een Instawalk zoals je kunt zien in deze blog. Ook gingen we naar het Play-Doh event en was ik aanwezig bij het Kruidvat event. Allemaal werkgerelateerd, maar superleuk! Na het Kruidvat event besloot ik op de terugweg in mijn eentje te gaan lunchen bij Van Der Valk. Doe maar decadent, maar door op zo’n manier me-time in te plannen, daar kan ik vreselijk van genieten. Natuurlijk kon een spiegel selfie niet ontbreken :P Ik werd deze maand weer verrast door The Body Shop met hele fijne perspakketjes, waarover binnenkort meer… En aan het einde van de maand genoot ik van een heerlijke gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste. Vorige maand kreeg ik een cadeaubon voor mijn verjaardag, dat was dus dubbel feest :D Oktober stond niet alleen in het teken van drukte en me-time, maar eigenlijk vooral in het teken van mijn gezin! Op naar november met meer overzicht en leuke dingen op de planning!

img 8126 2

collage 2

Raak jij het overzicht wel eens kwijt? Wat doe je dan om dit weer terug te krijgen? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram

liefs karin