Suus krijgt een nieuwe kamer en daarvoor kocht ik het eerste pareltje: een kaartenrek met canvas kaarten! Een eyecatcher die niet alleen in een meidenkamer oogverblindend staat: kijk je mee? 

Schattig en stoer: de nieuwe kamer van Suus

Vorige week vertelde ik er al uitgebreid over: Suus krijgt een grote meidenkamer! Ik liet jullie een moodboard zien en daarin is duidelijk de combinatie tussen schattig en stoer te zien. Aangezien schattig een beetje de overhand begon te krijgen, werd het tijd voor een scheutje stoer. Dat vond ik in een geweldig kaartenrek. De kaarten kocht ik stiekem al tijdens onze vakantie op Texel: zo blij met deze ontdekking! Ik deel mijn aankopen graag met jullie, dus wie weet raak je zelf ook geïnspireerd!

Kaartenrek canvaskaarten

Canvas kaarten bij Koot & Aercher

Toen we in september een weekje op Texel waren, kwam ik in Den Burg een geweldige woon- en lifestyle winkel tegen: Koot & Aercher. Ze verkopen allerlei producten zoals meubels, woonaccessoires, kleding, sieraden en tassen. Ik werd er gewoon hebberig van. Mijn oog viel al snel op een rek met canvas kaarten, maar ik kwam er al snel achter dat er nog veel meer soorten verspreid door de winkel uitgestald lagen. Dit. Wil. Ik!!! En zo geschiedde. Ik kocht een zestal canvas kaarten en hoef jullie niet teleur te stellen. Wil je deze leukerds ook bestellen? Daarvoor hoef je niet helemaal af te reizen naar Texel (al is dat zeker geen straf). Ze zijn gewoon verkrijgbaar in de webshop van Koot & Aercher! Prijzen gaan vanaf €3,95 per stuk (verkrijgbaar in 3 formaten).

Kaartenrek van VT Wonen

Een kaartenrek meenemen in ons compacte gezinsautootje was helaas niet mogelijk, dus bestelde ik er eentje via de webshop van VT Wonen. Ik ging voor het bundelvoordeel, dus voor minder dan €30 had ik het rek plus zes clips om de kaarten mee te bevestigen. De afmeting van het rek is 60 cm (b) x 105 cm (l), waardoor het rek niet wegvalt op de grote kamer van Suus. Het was de voordeligste optie die ik kon vinden. Ik ben van plan het geheel aan de roze wand te monteren, maar zodra het klaar is zal ik natuurlijk nog een roomtour plaatsen!

Kaartenrek canvaskaarten1

Ik vind het kaartenrek met de kaarten een stoere uitstraling hebben en als deze straks op de roze wand hangt, past dit perfect bij de combinatie met schattig die ik graag wil creëeren! Ik ben dus erg blij met deze aankoop :D Het kaartenrek zou natuurlijk ook goed staan in je woonkamer, bijvoorbeeld op een dressoir. Je kunt er bijvoorbeeld ook foto’s aan bevestigen of een mooie hanger. Ideeën genoeg!

Wat vind jij van het kaartenrek en de canvas kaarten? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin