Spring is in the air en dat merken we in fashionland al een tijdje! Vorige week liet ik zien wat ik bij HEMA uitzocht, nu is de beurt aan H&M. Hebben meer mama’s last van snelgroeiende kinderen? Ik lijk wel koop verslaafd, zo vaak komt de postbode hier aan de deur…

Zachte kleurtjes bij H&M

De dames die mij al langer volgen, weten dat ik gek ben op roze en pastelkleurtjes. Lucky me want de voorjaarscollectie van H&M voor babymeisjes staat er bol van! Een keuze maken was dus echt wel moeilijk. Ik zocht deze t-shirtjes uit voor Suus:

HM Maart 20172

Ik koos ook een shirt met lange mouwen, twee vestjes en één dunne trui. In Nederland is het altijd weer de vraag wanneer het zomer wordt, dus geen overbodige luxe om een beetje met laagjes te kunnen werken! Vooral de mintgroene polo met witte hartjes is adorable… Vind ik!

Denim doet het altijd goed!

HM Maart 20171

Het denim broekje links heeft een print met hele kleine witte bloemetjes, daardoor wordt het wat schattiger. En de andere broek is een tregging, dus een soepele legging van jeansstof. Belangrijkste is dat beide stoffen niet te dik zijn, want dat is natuurlijk veel te warm in het voorjaar!

Haar eerste badpak!

SAM 2054

In de zomer wordt er natuurlijk gezwommen. Zwembad: check! Zwempak: nu ook check! Ik was in lalalove toen ik dit kekke exemplaar met polkadots, strikjes en volant zag. Ons dametje met haar blondje haartjes in dit lieve badpakje, ik zie het al helemaal voor me! (Wat me eraan doet herinneren dat ik zelf ook nog iets van zwemkleding moet regelen.. En een iets meer badkleding-proof-body??). 

En als laatst…

HM Maart 20173

Meer Disney fans in tha house? Hihi, ik heb echt een zwak voor Disney, dus toen ik de legging zag met Bambi, verdween deze direct in mijn digitale winkelmandje. Het was een duopak, dus de grijze legging zat erbij, maar die is ook heel makkelijk te combineren.
Daar duikt weer een denim item op: een jurkje! Ook weer met die schattige witte bloemetjesprint en alleen te koop als setje met bijpassende legging! Die maakt het geheel weer veel stoerder ;) Nu nog op zoek naar bijpassende haarband! Als laatst kocht ik een heerlijke joggingbroek. Wij zijn nogal fan van Pyjama’s All Day op zondag. En dat doen we natuurlijk in stijl!

Wat vind jij van de nieuwe H&M items voor de lente? En van mijn gekochte items? Shop jij wel eens bij H&M voor je kindje(s) of voor jezelf? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin