Volgende week dinsdag is het de 14e van februari, de dag van de liefde: Valentijnsdag. Ondanks dat ik het best een commercieel gedoe vind, zijn er wel hele leuke kleinigheidjes te koop. Het valt me op dat er vooral veel moois voor vrouwen te koop is. Dus mannen van Nederland: ik breng jullie wat inspiratie. Vrouwen van Nederland: druk deze blog onder de neus van je eega en hope for the best ;)

Sweets for my sweet

Met zoetigheid scoor je altijd goed bij een vrouw. Dus haal zo’n mooie hartjestaart in huis en jij staat flink in de bonus de komende tijd. Flesje bubbels erbij (limited edition, nog meer punten!) en toe, om het feest compleet te maken, pop je nog wat liefdesconfetti voor het romantisch effect. Al kan ik je niet garanderen dat dit bij iedereen in goede aarde valt: confetti in je bubbels of plakkend aan de slagroom van de taart… Om het goed te maken stofzuig je deze liefdesbetuiging snel weg en als pleister op de wonde biedt je een heerlijk doosje bonbons aan.

Valentijnsdag 2017

Een beautymomentje

Waar veel vrouwen dol op zijn, is een momentje voor zichzelf. Een beautymomentje doet het vaak goed, dus iets van verzorging is meestal erg welkom. Ik snap ook wel dat je bijna een rolberoerte krijgt als je bij een willekeurige drogist op zoek gaat naar een fijne douchegel of een maskertje. Daarom geef ik je twee opties: makkelijk herkenbaar en helemaal in het liefdesthema. Een douchemousse en een maskertje voor je sweatheart (staat er zelfs op ook!). Wil je het helemaal gek maken? In de categorie ‘klein gebaar, groot effect’: serveer haar een heerlijk glaasje bubbels terwijl zij geniet van het wellnessuurtje. Easy peasy!

Valentijnsdag 20171

Liefde gaat door de maag

Het spreekwoord gaat dat de liefde van de man door de maag gaat. Geloof me, als jij je uitslooft in de keuken en een heerlijke maaltijd verzorgd voor je vrouw, dan kun je alles maken en breken. Ben je zelf niet zo’n ster in de keuken? Dan is een hapje buiten de deur natuurlijk ook romantisch (tenzij het niet bij Friet van Piet om de hoek is, das meer gezellig te noemen :P ) Nog even naborrelen bij kaarslicht of een kopje koffie of thee in een leuke mok. Jij kan niet meer stuk!

Valentijnsdag 20172

Valentijnsdag: YAY of nee?

De één doet ieder jaar aan Valentijnsdag, terwijl de ander er helemaal niets om geeft. Als jij tot de eerste categorie behoort, dan hoop ik dat je een beetje inspiratie hebt opgedaan. Of ik zelf aan Valentijnsdag doe? Nee! Ons ‘jubileum’ is ieder jaar op 16 februari. Wel handig, want de winkel ligt dan vol met leuke kleinigheidjes. Ik vind kadootjes geven én krijgen namelijk geweldig :D En aangezien de mokken rond december waren uitverkocht, druk ik deze blog onder Erik’s neus :P
Ook zonder kadootjes kan Valentijnsdag leuk zijn, een lief briefje of gewoon zeggen dat je van haar houdt! Of jij brengt eens de kinderen naar bed, vult de vaatwasser, laat de hond uit… Kind kan de was doen! Of jij natuurlijk!

Vier jij Valentijnsdag? Waarom wel of juist niet? En als je het viert, op welke manier?

Liefs Karin