Wat was augustus een fijne maand! Ik genoot van heerlijke momentjes voor mezelf. Zo ging ik lunchen en shoppen met mijn broertje, uit eten en naar de bioscoop met een vriendin, movie night met m’n lief en op stap tijdens het leukste tentfeest van Nederland: Stöppelhaene in Raalte! In Mama’s Monthly Me-time laat ik door middel van een maandoverzicht zien hoe fijn het is om de mama-knop even ‘UIT’ te zetten. Lees je mee?

Shoppen voor mezelf

Meestal shop ik grotendeels voor mijn kinderen en vergeet ik mezelf regelmatig. Maar toen ik begin augustus met mijn broertje naar Enschede ging, lukte het toch om te shoppen voor mezelf. Mijn broertje was een weekendje bij ons om te helpen met de grote tuinverbouwing, maar had ook wel zin om even mee te gaan naar de stad. Ik kom meestal weinig leuks tegen als ik actief op zoek ga, maar dit keer was dat anders. Bij Primark kocht ik een superleuk jurkje voor een zacht prijsje, evenals een rode blouse. Het jurkje kan ik met zomers weer aan, maar in het najaar ook met een panty eronder en een vest erover. Na een korte shopsessie streken we neer op een terrasje op de Grote Markt en genoten van een heerlijke lunch. Ik zorg er altijd voor dat ik op een dag naar Enschede ga als de kinderen op de opvang zijn. Zo kan ik even mijn rondje maken langs winkels die we in Haaksbergen niet hebben. En eigenlijk plak ik er altijd een lunch bij aan, want dat vind ik toch echt de ultieme traktatie. In het kader van ‘me-time’ scoorde ik dus de eerste punten ;)

collage shoppen voor mezelf Mama's Monthly Me-time augustus 2019 - Mama's Meisje blog

Bioscoop & Friesland

Sinds The Lion King in de bioscoop draaide, wist ik zeker: die wil ik zien! Aangezien Erik niet bepaald stond te juichen van enthousiasme en het vooruitzicht van een jankende Karin, sprak ik met een vriendin af. Van te voren aten we een hapje bij Eetcafé de Sjampetter, dat was een tip van mijn zusje. Een goede tip, want we aten een heerlijke carpacciosalade! Daarna was het tijd voor de film en hoewel ik deze echt prachtig vond, bleven de tranen uit. Zie, ik kan het wel ;) Ook ging ik, samen met de kinderen, een weekendje naar Friesland. We logeerden bij opa en oma en het was ontzettend gezellig! Zo bezochten we het Fries Museumdorp, een kids- en budgetproof uitje! Maar toen de kinderen in bed lagen, wilde oma wel even oppassen en ging ik met mijn vader de stad in. Binnenkort zie je mijn aankopen terug in een grote shoplog! Vervolgens aten we nog een ijsje en zo was ik er tijdens een druk weekend toch even zonder kids op uit. Het zijn de kleine momentjes die het doen ;)

collage Mama's Monthly Me-time weekendje friesland bioscoop uit eten - Mama's Meisje blog

Movie Night & Stöppelhaene

We begonnen onze vakantie goed met een heuse Movie Night. Gewoon thuis, samen op de bank, met lekkere hapjes op tafel en een goede film op televisie. En in het laatste weekend van augustus stond mijn favoriete tentfeest op het programma: Stöppelhaene! Sterker nog, we gingen het hele weekend naar Raalte, waar we bij familie logeerden. Super gezellig en we hadden zelfs oppas zodat we, voor het eerst sinds lange tijd, een avond samen op stap gingen met vrienden. Daar was ik echt even aan toe en ik heb gedanst tot ik niet meer kon ;) Zo’n date night wil ik wel vaker, hoor! Jammer dat Stöppelhaene weer een jaartje op zich laat wachten. Het was een geslaagde avond en eigenlijk was deze hele maand ontzettend geslaagd als het op ’tijd voor mezelf’ aankomt. Op naar september, waarin ook weer hele leuke dingen gepland staan!

collage Stoppelhaene weekend date night samen uit - Mama's Meisje blog

Kun jij ook zo genieten van een lekkere lunch? En wanneer heb jij voor het laatst een date night gehad? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1