Na een drukke maand april waarin ik weinig tijd had voor ontspanmomentjes, dompelde ik me in mei wel heel vaak onder in relaxte sferen. Zo ging ik shoppen, genoot ik van meerdere beautymomentjes en was er op onze vakantie ook tijd voor ontspanning! In Mama’s Monthly Me-time laat ik een overzicht zien van de afgelopen maand! Lees je mee?

Brows on fleek!

In mei was het natuurlijk Moederdag en oh, wat werd ik in de watten gelegd! Niet alleen door mijn lieve meisjes, maar ook door een bedrijf dat de Moederdagbox toestuurde. Op Instagram heb je ‘m misschien wel voorbij zien komen. Ik kreeg een heerlijk ontbijt op bed en dat is wel een ultiem verwenmomentje om de maand goed mee te beginnen. Maar dat was niet het enige! De laatste tijd is mijn huid nogal onrustig en dus besloot ik meerdere keren een verkwikkend masker te gebruiken (het koffiemasker van The Body Shop). Eigenlijk gun ik mezelf te weinig tijd voor dit soort beautymomentjes, maar deze keren zette ik een kopje thee en plofte op de bank zolang het masker moest intrekken. Even rustig aan! Ook was het weer tijd voor mijn maandelijkse afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Ik laat altijd mijn wenkbrauwen harsen en verven. Ik neem mezelf iedere keer voor om het in de tussenliggende weken zelf bij te houden, maar dat was niet echt gelukt. Na de afspraak zag het er weer netjes uit. Brows on fleek!

me-time mei 2019 masker schoonheidsspecialiste moederdagbox - Mama's Meisje blog

Genieten op Ameland

Vorig weekend brachten wij door met volop zon. Wat was het genieten op Ameland! Als gezin hebben we het heel fijn gehad en er was ook ruimte voor ontspanning terwijl de kindjes in bed lagen. Zo konden we heerlijk op het terras van het vakantiehuisje zitten terwijl zij een middagslaapje deden. Zonnebril op, e-reader en een drankje erbij: hoe fijn! Dit soort me-time momenten gun ik mezelf thuis veel te weinig. Suus slaapt niet heel vaak meer, alleen als ze écht moe is zoals tijdens deze mini vakantie. Als Niene dan in bed ligt, speelt zij wel zelf, maar ga ik meestal huishoudelijke dingen doen of mijn mail checken. Nu was dat allemaal niet aan de orde en heb ik voor het eerst sinds tijden weer eens een boek gelezen. Ook hadden we allerlei lekkere hapjes gehaald en hebben samen films gekeken. Vakantiegevoel ten top!

me-time mei 2019 ameland e-reader lezen terras hapjes filmavond samen datenight - Mama's Meisje blog

Shoppen!

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, sloot ik de maand in stijl af. We hadden een logé, namelijk mijn buurmeisje! Ik was 15 toen ze geboren werd en inmiddels is zij zelf 15. Mijn buurmeisje is ze nu eigenlijk niet meer, want ik woon al lang niet meer thuis, maar zij kwam een paar dagen logeren en we maakten er een gezellig meidenweekend van. En dan moet er geshopt worden! We gingen samen naar Enschede en hebben ook nog gezellig geluncht. Uiteraard hielden we ook pyjamaparty met leuke films, maskers en hapjes. Gezellig! Het voelde als een mini-vakantie :)

me-time meisjestijd mei 2019 shoppen enschede shoplog twentse blogger - Mama's Meisje blog

Wanneer had jij voor het laatst een vakantiegevoel? En ben jij ook zo dol op beautymomentjes? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1