In het hele land is de vakantie begonnen! Mama’s Meisje gaat ook even twee weekjes vakantie vieren, maar hoe en wat dat precies inhoudt? Daar lees je vandaag meer over. 

Even ontspannen en genieten

Ik vertelde al meerdere malen over mijn blog, mijn hobby. Een hele leuke hobby, maar het kost wel veel tijd. Tijd die ik met liefde besteed aan mijn blog, want ik haal er heel veel uit. Zo ontspan ik altijd helemaal tijdens het schrijven van een artikel, dan zit ik even helemaal in mijn eigen wereldje. Maar zo nu en dan is een beetje afstand helemaal niet verkeerd. En daarom neem ik even een korte summer break. Je ziet de één na de andere blogger ‘vakantie’ nemen en ik verklaarde mezelf voor gek als ik dat niet zou doen. Want een beetje ontspannen en genieten op zijn tijd, daar heeft iedereen wel eens behoefte aan!

teresa kluge 250309 001

Throwback Weeks op mamasmeisje.com

Maar twee weken lang helemaal géén artikel op de blog? Dat leek mij ook geen optie. Dus gooi ik iedere dag een throwback online. Ik heb al zoveel blogs geschreven, het is jammer dat de meeste blogs nooit meer gelezen zullen worden. Ook zijn er steeds meer lezers bij gekomen, die vast de wat ‘oudere’ artikelen van zowel mij als gastblogger Ilse nog nooit gezien hebben. Omdat de bevallingsverhalen al wel ingepland stonden, verschijnen de komende donderdagen wel gewoon ‘verse’ verhalen!

denys nevozhai 185489 001

Een fijne vakantie!

In week 32 en 33 gaan we dus even terugblikken. Maar vanaf eind augustus staan er weer nieuwe blogs voor je klaar. En ik kan alvast verklappen dat er ontzettend leuke dingen aan zitten te komen. Zo bestaat Mama’s Meisje in september 1 jaar, genoeg reden voor een feestje! Natuurlijk zal ik gewoon doorgaan met posten op social media (Instagram, Facebook en Twitter).

Maar eerst lekker genieten van vakantie, hopelijk met zon! Ga jij nog op vakantie of ben je al geweest? Een fijne vakantie!

Liefs Karin

 

 

 

 

Bron: eilanden, blog