Vorige week had ik een weekje vakantie: een leuke reden om weer eens een weekoverzichtje van te plaatsen! Met véél zon, véél opruimen en véél eten! Welk dieet?

Maandag 29 mei

Vandaag stond er een event van Garnier gepland waarvoor ik was uitgenodigd. Maar het was ontzettend warm, waardoor ik het niet zag zitten om 2,5 uur heen en 2,5 uur terug te reizen in die bloedhitte. Ik heb dus afgezegd. In plaats daarvan ging ik ’s morgens vroeg de keuken poetsen. Toen was het gelukkig nog niet zo warm ;)

Weekoverzicht mei 2017

Ook de bekleding van de Maxi-Cosi moest nog steeds uitgewassen worden, die kan ook worden afgestreept van mijn to-do list. Tussen de middag at ik boterhammen met kaas en komkommer en daarbij dronk ik een kopje thee en een glas Optimel.

IMG 4033

’s Middags speelden Suus en ik nog op het kleed op de grond. Lees: Suus speelt, mama vindt het na 10 minuten al welletjes. Gelukkig vermaakt ze zichzelf ook prima.

IMG 4046

’s Avonds aten we een heerlijke ovenschotel met prei, kerrie, gehakt en kaastopping naar recept van Geertje van Lifesabout. Zeker één van onze favorieten en echt veel lekkerder dan de versie uit het zakje. Omdat het zo warm was, sliep Suus bij ons in bed. Nouja, slapen…

Dinsdag 30 mei

Door die warme nacht sliep Suus ontzettend slecht. Een humeurtje terwijl ik veel van plan was. Wat is dan de oplossing? Een wit beestje met veel vriendjes: Nijntje! Hoppa, voor de televisie en mama kon verder met haar voorjaarsschoonmaak.

IMG 4054

Na het ochtendslaapje gingen we gezellig samen op de fiets boodschappen doen. En toen we thuiskwamen, aten we samen brood. Daarna ging Suus naar bed en kon ik weer verder met opruimen en schoonmaken.

IMG 4056

 

Woensdag 31 mei

’s Ochtends gingen Erik en ik samen boodschappen doen omdat we in het weekend zijn verjaardag vierden. Kwam bij Aldi leuke servetten tegen met flamingo’s: heb ze vast meegenomen voor de verjaardag van Suus (over een maandje).

Weekoverzicht mei 20171

Daarna ben ik boven bezig geweest met opruimen. Na onze verhuizing hebben we alle verhuisdozen op zolder gezet en niet meer naar om gekeken. Dus heb ik alle troep uitgezocht, spullen weggegooid en wat we wilden bewaren, opnieuw ingepakt. We lunchten lekker samen met croissant en jus d’orange. En ’s middags moest ik nog aan de slag voor twee advertorial deadlines: bloggen! ’s Avonds kroop ik lekker met mijn liefde op de bank.

IMG 4088

 

Donderdag 1 juni

’s Morgens ging ik naar Kruidvat, Action en Ter Stal. Bij de laatste winkel kocht ik een leuke jumpsuit, een maxi dress en bestelde ik een heel leuk jurkje waar ik heeeeeel erg blij mee ben! Daarna ging ik naar de kapper en schoonheidsspecialiste.

IMG 4089 1

’s Middags lunchte ik met mijn zusje (tot ieders verrassing bestelde ik een broodje carpaccio :P ) en daarna gingen we nog even een rondje langs wat winkels, waaronder Wibra. Ondertussen was thuis de glazenwasser héél druk om de boel weer netjes te maken, terwijl ik een dagje me-time had. En ik heb er heerlijk van genoten!

Toen ik thuiskwam, heb ik even wat mail beantwoord, maar ik moest me al snel opfrissen en omkleden. Ik ging uit eten met collega’s, dus doe maar decadent, twee keer op één dag buiten de deur eten! Nu bestelde ik een lekkere salade met biefstukpuntjes en een heerlijke tiramisu als toetje.

 

Vrijdag 2 juni

Omdat Erik Suus naar de opvang bracht, kon ik lekker uitslapen. Wow, dat heb ik echt even nodig. Heb daarna nog lekker tv gekeken in mijn pyjama met een ontbijtje op schoot. Vakantiegevoel! Maar gelukkig was mijn to-do list nog niet helemaal af. Dus de strijkplank erbij en ondertussen mijn favoriete serie van dit moment kijkend: Reign op Netflix! Ook maakte ik foto’s voor aftrap van de Schone Gezichtenweek van Garnier. Erik reed uit zijn werk langs Ikea en nam de Raskog trolley mee. Ik zag ‘m al bij heel veel andere mamabloggers voorbij komen, maar heb ‘m nu zelf ook. Binnenkort op de blog laat ik zien wat ik er allemaal in gestopt heb!

Weekoverzicht mei 20172

Zaterdag 3 juni

Vandaag waren we de hele dag bezig met voorbereidingen voor de verjaardag van Erik. ’s Morgens om 9 uur stond ik als heuse winkelmaffioso al voor de deur te drentelen. Ook ging ik nog langs het tuincentrum voor wat meer plantjes. We maakten het terras onkruidvrij, zetten de tent op en ik versierde de boel.

Een heerlijk aardbeiengebakje bij de koffie/thee en rond het middaguur kwam de bezorger om ons vriesverse maaltijdenpakket van Spruit! te brengen. Binnenkort lees je hierover meer op de blog! ’s Avonds kwamen onze vrienden om Erik’s verjaardag te vieren en hebben we heerlijk gebarbecued en wijntjes gedronken.

Zondag 4 juni

Weekoverzicht mei 20173 001

Vandaag was de dag dat Erik 30 kaarsjes uitblazen mag :P We hebben een gezellig feest gehad met bbq, taart, eten, voedsel en nog meer eten! Vanaf morgen dus weer lekker terug naar normaal :D

Doe jij aan voorjaarsschoonmaak? Wat vind je van dit weekoverzicht? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin