Mini-Mijlpaal-Alert! Mama’s Meisje bestaat een half jaar. Ik twijfelde of ik daar aandacht aan wilde besteden op de blog! Want wat is nou een half jaar? Zes maanden ;)

En in zes maanden is best een hele boel gebeurd! Ik heb kortgeleden al teruggeblikt: rond de jaarwisseling zette ik op een rijtje wat Mama’s Meisje in 2016 allemaal uitspookte.

Nieuwe website en aandachtspunten

Maar de afgelopen maanden is er wéér een heleboel veranderd. Zo liet ik mijn website overzetten naar een nieuwe host en ging voor een compleet nieuwe look en logo. Ook verdiepte ik mij in SEO, zodat de artikelen die ik schrijf, beter te vinden zijn in Google. Daarnaast ben ik begonnen met een duidelijke blogplanning. Ik probeer veel te variëren in onderwerpen, zonder mijn ‘expertise’ uit het oog te verliezen: Mama & Lifestyle!

SAM 1656 001

Iedere donderdag een bevallingsverhaal

Al een tijdje geleden begon ik met oproepjes voor bevallingsverhalen. In november kwam het eerste verhaal online en sinds die donderdag, is er iedere donderdag een nieuw verhaal op de blog gekomen. Sterker nog, iedere donderdag schieten de bezoekersaantallen de lucht in, omdat de verhalen blijkbaar ineens wijd en zijd bekend zijn! En dat vind ik heel fijn. Niet die bezoekersaantallen (ja die ook, maar daar is het me niet om te doen) maar dat vrouwen kunnen lezen over bevallingen zoals ze echt gaan. En dat kunnen allerlei varianten zijn. Van hele fijne, goed verlopende bevallingen, tot bevallingen waarbij vervelende, verrassende of verdrietige dingen gebeuren. Ik heb ontzettend veel aanmeldingen gehad (zit tot halverwege mei iedere donderdag al vol), maar meer verhalen zijn zeker welkom! Misschien ga ik een speciale bevallingsverhalenweek in het leven roepen, dus kom maar op met die aanmeldingen! Alle verhalen zijn welkom.

Bedankt voor jullie bezoekjes!

Mama’s Meisje is dus gegroeid. En dat vind ik fijn. Ik heb namelijk veel plezier in het bloggen, maar ook in alle dingetjes die erbij komen kijken. Ik heb echt veel geleerd van het hebben van een eigen blog. Daarom is het leuk om te zien dat mensen je weten te vinden. Maar ik leun niet achterover: ik blijf me verbeteren en ik sta dan ook open voor feedback! Zie je iets op mijn website waarvan je denkt: ‘dat kan beter‘? Laat het me weten! Verder wil ik je bedanken voor je bezoekjes aan Mama’s Meisje. Door jou word mijn plezier in het bloggen nóg groter :D

Liefs Karin