Hieperdepiep hoera! Mama’s Meisje bestaat 1 jaar! Tijd voor een terugblik, een vooruitblik én een hele toffe winactie! Je maakt kans op een geweldig verwenpakket, want Mama’s Meisje is immers de blog voor Mama’s die het Meisje in zichzelf niet vergeten ;)

Mijn sprong in het diepe

Precies één jaar geleden sprong ik in het diepe: ik startte met bloggen. Mijn eerste artikel schreef ik op de avond voordat ik 28 jaar werd. Ik opende direct social media kanalen op Facebook, Instagram en Twitter en natuurlijk begon ik met mijn eigen blogpagina. Eerst een gratis Wordpress versie, maar al snel ging ik over naar de betaalde versie. Al doende leert men, want rond de jaarwisseling stapte ik over naar een nieuwe host en dat is de versie van Mama’s Meisje die je dagelijks kunt bezoeken. Maar de technische kant is niet het enige dat ‘groeide’ op Mama’s Meisje… Zo ontwierp mijn oud-collegaatje Ellen een geweldig nieuwe logo voor me en paste ik de website opnieuw aan.

Juiste logos2

 

Een jaar later

En ineens zijn we een jaar verder. Een jaar waarin ik van enkele artikelen per week naar elke dag een artikel ging. Ik had zoveel inspiratie dat dat ook prima lukte. Vanaf januari ging ik over op een wordpress.org website en zodoende kan ik zien dat er in de afgelopen 9 maanden bijna 43.000 unieke bezoekers mijn website bezochten. Samen bekeken zij meer dan 140.000 pagina’s. Leuk en het maakt me ook trots, want ik had nooit verwacht dat er zóveel mensen geïnteresseerd zouden zijn in mijn schrijfsels. Ik ben voorlopig dus niet van plan om te stoppen met bloggen en verklap alvast dat er overmorgen ontzettend leuk nieuws op de blog te lezen is!

SAM 3607

WIN: een heerlijk verwenpakket!

Deze geweldige mijlpaal had ik natuurlijk nooit bereikt zonder jullie. Daarom: bedankt voor jullie bezoekjes! Ik vind het een eer en ontzettend fijn dat mensen mijn blog weten te vinden. Bloggen is voor mij ontspanning en ik kan er vreselijk mijn ei in kwijt. Door jou word mijn plezier in bloggen nóg groter! En daarom heb ik een heerlijk verwenpakket samengesteld met behulp van heel veel fijne merken. Een heerlijk pakket voor een mama die een écht ontspanmomentje heeft verdiend. Wat zit er allemaal in?

Mama heeft alles (bijna, maar nooit helemaal, niet echt) onder controle

Afgelopen woensdag kon je een uitgebreide review lezen over dit fantastische boek! Hoe fijn is het om eens rustig op de bank te zitten en op een humoristische, luchtige manier te lezen over de minder leuke dingen aan het moederschap? In het verwenpakket zit een exemplaar!

SAM 3591

Tastea Energy Boost

Slapeloze nachten, druk bezette agenda’s en dagen die voorbij vliegen: iedere mama heeft wel eens een periode waarin ze eigenlijk wel wat meer energie kan gebruiken. In het verwenpakket zit een tea blend van Tastea, namelijk de Energy Boost! Ik heb deze thee getest en was erg tevreden. Welke mama wil dit nou niet zelf ervaren?

SAM 3594

Bio-Oil

Een verwenpakket is niet compleet zonder een multifunctioneel beautyproduct. Ik schreef al eens over de vele toepassingen waarvoor je Bio-Oil kunt gebruiken. Een ware aanvulling voor een verplicht én verdiend uurtje me-time!

SAM 3599

Blond Amsterdam Mok ‘Mama’

Die heerlijke thee, die moet ergens uit gedronken worden. Dat doen mama’s in stijl en dan vooral uit een Mama’s Meisje favourite ;) Ik gaf je al eens een kijkje in mijn uitgebreide Blond Amsterdam collectie, dus deze kon zeker niet ontbreken uit dit geweldige verwenpakket!

SAM 3597

Je hoeft vanavond niet te koken!

Als we toch aan het verwennen zijn, regelen we iets wat jouw redding gaat zijn op een onvoorziene té drukke dag! Je kids komen uit school, sportclubje hier, overwerkende papa daar en dan bedenk je je ineens dat jullie ook nog iets moeten eten vanavond! Don’t worry about a thing, win jij dit verwenpakket, dan hoef je een avond niet te koken! Thuisbezorgd.nl gaat jouw avond een stuk relaxter laten beginnen, want een voucher met een tegoed van maarliefst 50 euro is de kers op de denkbeeldige taart :D

thuisbezorgd

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een bericht onder deze blog weten dat je meedoet aan de actie!
  • Extra winkans: Tag in het bericht op Facebook of Instagram een mede-mama die ook graag dit verwenpakket zou willen winnen!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op zondag 10 september op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Liefs Karin