Hip hip hooray! Mama’s Meisje bestaat 2 jaar en dat is reden voor een feestje! Vandaag blik ik terug op 2 jaar bloggen en natuurlijk laat ik deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij gaan… Vier jij mijn blogverjaardag mee?

Van hobbyblogger naar eigen bedrijf

Een jaar geleden voelde het alsof ik met mijn blog op een kruispunt stond. Zou ik doorgaan zoals ik bezig was en het bloggen ‘erbij doen‘ voor de hobby? Of wilde ik hier echt (een onderdeel van) mijn werk van maken? Ik was destijds zwanger van Niene en dat verliep niet bepaald rooskleurig. Het deed me nadenken waar ik qua werk echt gelukkig van werd. Bloggen, daar kon ik mijn ei ontzettend in kwijt en dat heb ik gedurende de zwangerschap ook lekker gedaan. Wat ontzettend fijn om mijn hoofd te kunnen legen via mijn toetsenbord. Even geen donkere wolken, negatieve gedachten of met mijn neus op de feiten worden gedrukt over het feit dat de roze wolk eerst ontbrak. Ik liep over van inspiratie en had op deze manier iedere dag een ontspanningsmoment achter mijn laptop. Ik besloot daarom dat ik Mama’s Meisje ging inschrijven bij de KvK en zo geschiedde: Mama’s Meisje werd mijn eigen bedrijf!

img 5913

Meer bezoekers en volgers

Dat ik meer inspiratie had en lekker doorging met bloggen is niet onopgemerkt gebleven. Mijn volgersaantallen op social media groeiden (en groeien nog steeds!) en ook mijn unieke bezoekersaantallen zijn meer dan verdubbeld in het afgelopen jaar. Het draait echt niet alleen om de cijfers, maar het is voor mij fantastisch om te zien dat iets wat ik zó leuk vind om te doen, daadwerkelijk interessant is voor anderen. Daarnaast is het ook prettig om steeds interessanter te worden voor bedrijven en pr-bureaus, want hierdoor kan ik ook een inkomen uit de blog halen. Er moeten tenslotte mondjes gevoed worden en kleertjes gekocht. De afgelopen maanden gaven me het gevoel dat alle moeite, tijd en energie die ik met veel plezier in mijn blog heb gestoken, zich begint terug te betalen. En dat voelt heel goed, kan ik je vertellen. Ik krijg er nog meer drive van om door te gaan!

Terug naar het positieve

Afgelopen jaar was niet makkelijk, maar ik ben weer helemaal back on track! Ik vind het heel bijzonder hoeveel lezers er meeleven en me gesteund hebben door die moeilijke periode. Zoveel berichtjes, herkenbare verhalen en lieve woorden: bedankt! Het heeft me doen besluiten om me met nog veel meer plezier voor de volle 200% te geven en lekker door te gaan met Mama’s Meisje. Zonder jullie bezoekjes aan mijn blog, reacties en likes zou Mama’s Meisje deze groei niet gemaakt kunnen hebben! En om jullie te bedanken, heb ik iets heel tofs geregeld :D

mamas meisje 2 jaar

Mommy Musthave: Stokke Tripp Trapp

Toen ik dit tweejarig jubileum voorbereidde, wilde ik een speciale winactie organiseren. Ik mijmerde een tijdje: welk item was voor mij onmisbaar op mijn uitzetlijst? Een echte mommy musthave? Lang hoefde ik niet na te denken, want ik gun iedere mama zo’n fantastische Tripp Trapp stoel van Stokke. Dit is echt een stoel voor het leven, want door de Newborn Set is deze geschikt vanaf de geboorte! Niene zit op deze manier dagelijks bij ons aan tafel en krijgt inmiddels haar hapjes ook terwijl ze in de Newborn Set zit. Suus heeft haar eigen exemplaar en die hebben we alweer een paar keer opnieuw afgesteld omdat ze groter is geworden. Het mooie aan de Tripp Trapp vind ik dat er tal van accessoires verkrijgbaar zijn zodat je kindje er in iedere nieuwe fase op kan zitten. Deze stoelen zijn ontzettend stevig en verkrijgbaar in vele toffe kleuren en uitvoeringen! Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september kun je de Tripp Trapp zelf ontdekken tijdens Tripp Trapp, your #ChairForLife bij POPUP9 aan de Runstraat 25 in Amsterdam. Kom jij ook een bezoek brengen aan de ultieme Tripp Trapp gallery?

mamas meisje 2 jaar1

WIN: Stokke Tripp Trapp (Classic Collection)

Ter ere van mijn tweede blogverjaardag mag ik één van mijn lezers verrassen met zo’n fantastische Tripp Trapp van Stokke! Wil je kans maken op deze mommy musthave? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op deze Tripp Trapp en naar welke kleur jouw voorkeur uit gaat. Let op: De stoelen uit de Oak Collectie komen niet in aanmerking tijdens deze winactie.
  • Extra winkans: deel of repost het bericht over de winactie op social media óf tag iemand die ook van deze winactie moet weten!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 10 september 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 14 september bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.