Inmiddels zijn we alweer op de helft van de #mamagoeslekkerensimpel challenge. Wat zijn er leuke recepten gemaakt! Hieronder even een overzichtje met foto’s van deelnemers! Alle recepten zijn terug te vinden op de website van Lekker & Simpel.

img_9709
Een heerlijke Pasta met Spinazie en Kip van @huisje.vol.geluk!

img_9710
Witte bonen in tomatensaus van @essmavanlittleorigin

img_9712
Bananenbrood gebakken door @buufmilou , het ziet er heerlijk uit!

img_9711

En zelf ben ik natuurlijk ook aan het kokkerellen geweest: Hartige taart met gehakt en groenten @mamas_meisje  (hier nog zonder de kaas)

We zijn goed op weg! Nog 2 weken challenge en dan wordt de winnaar van het Lekker & Simpel kookboek bekend! Ik heb tot nu toe echt plezier gehad in deze challenge, want ik heb een paar recepten gemaakt die ik zeker nog vaker wil blijven maken en die ook in mijn gezonde leefstijlprogramma passen!

Geïnspireerd? Je mag natuurlijk altijd de #mamagoeslekkerensimpel gebruiken, wanneer je een recept maakt van Lekker & Simpel! Helaas moet ik wel streng zijn en kun je geen kans meer maken op het kookboek. De bovenstaande deelneemsters maken, indien ze de challenge ‘volhouden’, kans (ikzelf natuurlijk uitgezonderd hihi).
Voor de deelneemsters: superleuk dat jullie zo creatief zijn! Ik kijk iedere keer watertandend naar al die food-foto’s! TOP!