Verzinnen wat er vanavond weer op het menu staat: ik merkte dat mijn creativiteit me sinds de zwangerschap nogal in de steek liet… Van Marley Spoon mochten wij de maaltijdbox uitproberen en vandaag vertel ik meer over hoe wij dat vonden. Ook deel ik een kortingscode met je! Lees je mee?

Wat eten we vandaag?

Al sinds Erik en ik samenwonen, maak ik iedere week een menu. Niet alleen handig voor het boodschappenlijstje; het scheelt ook denkwerk als het bijna etenstijd is. Zo’n weekmenu geeft veel rust en we hoeven niet tijdens spitsuur tot de conclusie te komen dat we niet alle ingrediënten in huis hebben. Sinds Suus er is merkte ik dat we in een cyclus van ongeveer twee á drie weken eigenlijk steeds hetzelfde eten. Tijdens de zwangerschap had ik helemaal geen puf om culinaire uitspattingen te creëren en nu Niene geboren is, ben ik al blij dat er überhaupt een maaltijd op tafel staat! Toen ik door Marley Spoon werd gevraagd of ik hun maaltijdbox eens wilde proberen, maakte mijn inner-#teamnevernoteating-hart een sprongetje. Vandaag vertel ik jullie hoe de maaltijdbox ons bevallen is, welke gerechten we hebben gemaakt en ik deel een leuke kortingscode met je!

Marley Spoon

Getest: Maaltijdbox van Marley Spoon

Als moeder vond ik het met één kindje al een uitdaging om iedere dag een maaltijd op tafel te zetten, maar sinds de komst van de tweede is het knap lastig om voldoende inspiratie te combineren met boodschappen doen, de maaltijd bereiden én te genieten van het resultaat. Dus toen de box van Marley Spoon bij ons thuis werd bezorgd, was ik erg benieuwd hoe dit voor ons zou zijn. We ontvingen de box met daarin alle ingrediënten voor twee maaltijden die we hebben gemaakt. We kozen voor wrap met teriyaki kip en een fijne pasta met chipolataworst. De box werd met een koeltransport geleverd en bij het openen van de doos zaten er twee zakken in met daarin de maaltijden. Aan de slag!

IMG 1920

 

Fijne pasta met chipolataworst

Pasta’s zijn er in zoveel soorten en maten, maar toch maak ik bijna altijd dezelfde. Ik was daarom erg benieuwd hoe deze pasta ons zou smaken! Bij de gerechten van Marley Spoon zitten handige receptkaarten zodat je uitgebreid kunt lezen hoe je het gerecht op tafel zet. Fluitje van een cent! De pasta stond snel op tafel, wat handig was omdat we nog een druk avondprogramma hadden. En het leuke was dat Suus er enorm van smulde, dus deze pasta was echt een succes.

IMG 1924

Wrap met teriyaki kip

Deze maaltijd aten we op een dag dat Suus op de opvang was. Zij at dus niet mee. Het bereiden van deze maaltijd ging supersnel en makkelijk! Ik ben dol op wrapgerechten maar we eten ze eigenlijk best weinig. Nu merkte ik weer hoe lekker het eigenlijk is. De kip was heerlijk gekruid en door de frisse salade was dit een ideale maaltijd op een zomerse, maar drukke dag. Het was meer dan genoeg voor ons samen, dus ook over de portiegroottes zijn wij erg tevreden.

IMG 1966

Zelf Marley Spoon proberen? Bestel nu met 25 euro korting!

Ik ben heel erg enthousiast over de boxen. We hebben al een paar keer eerder een maaltijdbox besteld en het beviel ons toen ook ontzettend goed. Boodschappen worden voor ons gedaan, de recepten worden bedacht en het wordt allemaal thuisbezorgd. Ik vind het een leuke manier om nieuwe recepten te leren kennen en gezond en gevarieerd te eten. Wil je zelf ook zo’n box van Marley Spoon proberen? Ik heb een leuke kortingscode voor je!  Wanneer je via mijn site een box besteld en de code: MAMASMEISJE invult, dan krijg je 25 euro korting op een box tot en met 30 juni 2018 Is mooi meegenomen toch?

Je besteld je Marley Spoon Box hier.

Eet smakelijk!

Liefs Karin

 

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.