Op de website van Zeeman zag ik de nieuwste voorjaarsfolder met babykleding. Er staan weer hele leuke dingen in voor kleine prijsjes. Ik maakte een overzichtje met mijn favorieten!

Shoppen bij Zeeman

Voor Suus kom ik regelmatig bij Zeeman. Uit ervaring weet ik dat je er rap bij moet zijn wanneer de nieuwe folder uit is. Dus beter ben je goed op de hoogte :P Ik greep al mis met de kerstkleding en die hing net twee dagen in de winkel. Ook nu ben ik enthousiast over de kleding die in het voorjaar in de winkels komt. Je begrijpt dat ik mijn slaapzak al klaar heb liggen, dat wordt een nachtje bivakkeren ;)

Just Born bij Zeeman

Er staan nu geweldige items in de folder die geschikt zijn voor newborns. De items zijn onderling te combineren en gaan van maat 50-68. Ik vind ze voor de jongens heel stoer en voor de meisjes heel schattig! Het leuke is, dat je het zo ‘druk’ kunt maken als je zelf wilt: als je iets minder print wil, kun je bijvoorbeeld een broekje en mutsje zonder hartjes (of bliksemschichten) combineren en het shirtje juist wel mét. Vind het bijna jammer dat Suus al uit deze maat is!

ZeemanVoorjaarFolder20171

Nieuwe Folder Zeeman

In de folder staan nog veel meer dingen. Ik raad je aan om even goed te kijken, want er is een beetje spreiding van wanneer bepaalde items in de winkel liggen. Sommige dingen zijn nu al verkrijgbaar, maar begin maart en begin april komen er weer nieuwe items in de winkels bij. Kijk dus even goed, voordat je heel enthousiast naar de winkel huppelt en blijkt dat het nog een maand duurt ;)

ZeemanVoorjaarFolder2017

Zo vind ik de shirtjes voor meiden (links afgebeeld) heel leuk, die zijn vanaf begin februari verkrijgbaar. En ik zag het setje voor jongens met t-shirt en short, ideaal voor de zomer en een mooie combi. Dit is vanaf begin april verkrijgbaar. Wil je de folder met eigen ogen zien? Klik dan hier.

VoorkantFolder