Yes! Het zonnetje laat zich weer wat meer zien en zodoende konden de meisjes eindelijk hun nieuwe zomerkleding van Feetje & Jubel aan. We ontvingen dit kledingpakket al een tijdje geleden, maar nu kan ik jullie in het lookbook van vandaag eindelijk de nieuwe outfits van de dames laten zien! Kijk je mee?

Voorjaar en zomer bij Feetje & Jubel

Afgelopen winter werden we al verrast door Feetje & Jubel, want toen kregen de dames allebei een outfit uit de wintercollectie. Hoe leuk dat we ook mogen genieten van de voorjaar- en zomercollectie van Feetje en Jubel?! Het duurde even voordat het zonnetje zich wat meer liet zien, maar inmiddels hebben mijn meisjes hun nieuwe outfit al meerdere malen aangehad. Tijd voor een lookbook! Maar voordat ik de nieuwe outfits laat zien, show ik mijn favourites van La Isla, de andere collectie die doorloopt van Feetje naar Jubel, zodat zusjes kunnen twinnen!

Zomercollectie 2019 Feetje & Jubel Seaview - Mama's Meisje blog

La Isla collectie

Vrolijk koraal in combinatie met geel, wit en goud: de nieuwe La Isla collectie die doorloopt van Feetje naar Jubel is zéker erg zomers! In bovenstaande afbeelding heb ik aan de linkerkant enkele favourites van Feetje afgebeeld, een outfit waarin ik Niene wel zou zien. De print van de broek is zó gaaf en de korte versie vind ik weer erg stoer voor Suus. Met een paar witte gympen eronder, maar die zouden ook erg goed bij de kniekousen en het gouden tule rokje kunnen. De La Isla collectie is voor Feetje verkrijgbaar vanaf maat 68 tot en met maat 86. De items zijn aangepast op de leeftijd, dus soepele stofjes, fijne modellen voor kindjes die nog liggen, kruipen of beginnen met staan en lopen. De Jubel collectie is verkrijgbaar in maat 92 tot en met 140 en hierdoor kunnen kindjes twinnen!

La Isla Collectie Feetje Jubel maat 68 tot en met maat 140 - Mama's Meisje blog

Twinning outfits uit de Seaview collectie

Voor Suus en Niene mocht ik twinning outfits uit de Seaview collectie van Feetje & Jubel uitzoeken. Deze collectie is donkerblauw, met accentkleuren in rood, kusjesprints en veel streepjes. I loveeee it! En dus was het best even tobben: wat zou ik uitkiezen? Voor Niene koos ik een broek met sportieve streep aan de zijkanten. Net iets stoerder en dat past precies bij Niene! Ook kreeg zij er een wit t-shirtje met print, roze trui met all over kusjesprint en matching haarbandje bij. Voor Suus viel ik voor de rode plissé rok, waar een mooie metallic laag op zit. Een echte eyecatcher! Deze combineren we met een donkerblauwe legging (precies goed voor het voorjaar), hetzelfde witte shirtje als Niene heeft en een prachtig vest met geborduurde details. Het staat ze geweldig en twinning is winning ;)

nieuwe outfits meisjeskleding zomer 2019 Feetje en Jubel twinning - Mama's Meisje blog

twinning outfits zomercollectie Feetje Jubel 2019 Seaview - Mama's Meisje blog

Feetje Jubel collage seaview collectie kleding ervaring lookbook - Mama's Meisje blog

collage outfits Suus en Niene Feetje zomer zomercollectie 2019 seaview - Mama's Meisje blog

Wat vind jij van de items uit de Feetje & Jubel collectie? Welke is jouw favoriet? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking