De feestdagen komen eraan en dat betekent: nieuwe outfit voor Suus! Ik scoorde een aantal items waarmee ik hele leuke combinaties heb gemaakt. Onder andere een outfit voor kerst! Kijk je mee? 

Wat doet Suus aan met Kerst?

Een paar weken geleden liet ik al een overzicht zien van de talloze opties die ik tegenkwam in mijn zoektocht naar een feestelijke outfit! Voor meisjes zijn er zoveel verschillende items verkrijgbaar dus het was best lastig om een leuke outfit samen te stellen. Vorig jaar was Suus nog een klein babymeisje en propte ik haar in een over the top fluweelrode kerstjurk. Dit jaar is ze een lopende dreumes en wilde ik iets stoerders, maar toch schattig! Uiteindelijk kwam ik uit op meerdere opties die allen ook nog draagbaar zijn in de komende tijd. Economisch gedacht hè?

Setje 1: Katoenen rok met bretels en okergeel vestje

Al scrollend door de H&M app stuitte ik op deze überschattige katoenen rok met bretels. Ik was op slag verliefd en dit werd mijn uitgangspunt voor de kerstkleren voor Suus. Maar toen kwam het volgende vraagstuk: hoe te combineren? Ik vroeg om tips via InstaStories en kreeg superveel leuke suggesties binnen. Uiteindelijk bestelde ik via H&M een witte longsleeve en witte maillot. Bij Kiabi bestelde ik een okergeel vestje (na een langdurige zoektocht toch nog gevonden dankzij een gouden tip!).

SAM 4664

SAM 4663

Setje 2: Bermuda met volants en basic shirtje

In mijn speurtocht naar een okergeel vestje kwam ik op de website van Zara terecht. Een heel slecht idee, want daar kwam ik deze bermuda met volants tegen… Voordat ik het wist, voelde ik instant loveee opborrelen en bestelde het broekje! Een tweede optie is nooit een slecht idee, toch? Je raadt het al, toen ik de kleding allemaal binnen kreeg, besloot ik het broekje te houden. Zeg nou zelf, dit is toch way too cute?

SAM 4666

Bij H&M bestelde ik de zachtroze longsleeve en zachtroze maillot (zit in 2-pak met een grijze maillot).

Lookbook Suus kleding feestdagen december 2017

Onderling combineren

Het leuke van deze twee outfits is dat ze onderling supergoed te combineren zijn! Zo kan het roze mooi bij het rokje gedragen worden en het okergele vestje misstaat niet op het grijze broekje! Ook kocht ik bij H&M nog een leuke maillot met hartjes (zit in 2-pak met een zwarte maillot) en bij Hema een longsleeve met print en een longsleeve met streepjes. Zo maakte ik onderstaande combinaties:

SAM 4665

SAM 4668

SAM 4667

SAM 4660

SAM 4662

Schoenenissues bij een dreumes

Omdat Suus nu loopt, bedacht ik het geweldige plan om een paar laarsjes voor haar te kopen. Dat plan ging helaas niet door, want Suus heeft de wreef nog te hoog door babyvetjes. Sneakers it is en daarom bestelde ik er een nieuw paar bij. Het andere paar had ik al op de groei gekocht, dus we kunnen nu afwisselen:

SAM 4670

SAM 4689

Welke outfit denk jij dat Suus aan krijgt met kerst? Wat vind jij van de door ons gekochte outfits? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin