Babykleertjes, I love it! Het is een feestje om iedere dag weer een leuke outfit voor mijn mini uit te zoeken. Ik maakte een week lang foto’s en daarom zien jullie vandaag negen outfits van Niene in een lookbook! Ik hoor je denken: “huh, negen? Een week heeft toch zeven dagen?”. Dat klopt, maar baby’s poepen en spugen zichzelf wel eens onder, vandaar ;) Kijk je mee?

Outfits voor mijn babymeisje

Tijdens de zwangerschap vond ik het heerlijk om op de babykamer te ‘rommelen‘. De kledingkast weer eens open te doen en te kijken naar al die schattige kleertjes die onze baby straks aan kon. Nu is het moment daar en kan ik helemaal losgaan op outfits voor Niene. Ik vind het één van de leukste dingen van het moederschap: shoppen en een eigen stijltje voor je kleintje ontwikkelen! Wat betreft babykleding vind ik het allereerst belangrijk dat het comfortabel zit. Soepele stofjes, fijne kwaliteit en, óók heel belangrijk: dat het er na veelvuldig wassen nog steeds netjes uitziet. Want tijdens het bijhouden van Niene’s outfits bleek maar weer dat poep en spuug er regelmatig voor zorgt dat onze baby meer dan één outfit per dag draagt ;) Verder zul je aan onderstaande foto’s zien dat ik totaal niet merkvast ben. De garderobe van Niene gaat van Zeeman tot Feetje en van Noppies tot AliExpress. Omdat Niene ons tweede meisje is, gebruiken we ook veel kleding van Suus opnieuw. Tijd om negen outfits op een rijtje te zetten!

9 x outfits van baby Niene

lookbook outfits niene

De gestreepte tuinbroek kocht ik nog niet zo lang geleden bij Zara. Dit is echt een comfortabel stofje en het ziet er gewoon überschattig uit. Ik combineer ‘m met een witte romper en eventueel een katoenen vestje eroverheen als het frisser is. Het middelste pakje is van Noppies, een oude collectie. Dit pakje kocht ik namelijk voor Suus en wordt nu opnieuw door Niene gedragen. Helemaal rechts zie je Niene in het broekje dat ik tijdens mijn zwangerschap bestelde bij de webshop “Mandy Made“. Het was het laatste exemplaar in dit stofje. Omdat er zoveel kleurtjes in het patroontje zitten, kan het eindeloos gecombineerd worden!

Van Feetje tot AliExpress…

lookbook outfits niene2

Het eerste pakje is van Feetje en is tweedehands. Het middelste pakje is wederom uit een oude Noppies collectie en bestelde ik voor Suus. Het grappige is dat  Suus dit pas veel later aan had, maar qua kleur valt het voor Niene nu wel in het goede seizoen. Het broekje aan de rechterkant heb ik besteld bij AliExpress. Het is onderdeel van een setje waar ook een shirtje en een wrap haarbandje bij zit. Dat shirtje viel trouwens erg kort en klein uit, maar over het broekje ben ik erg tevreden. De stof is wat dunner, wat juist prettig is in dit seizoen! Ik had nog nooit eerder kleding besteld via AliExpress, maar nam een keer de gok. Ik bestelde er ook een setje met een tijgerprint broekje. Die stof vind ik wat minder, die is namelijk meer synthetisch.

Budget babykleertjes in roze, grijs en wit

lookbook outfits niene1

Het broekje op de linkerfoto komt van Zeeman en is onderdeel van een combi. De top is van Hema, een oude collectie. Het middelste kruippakje is H&M en heb ik gecombineerd met een romper met kraagje. Het pakje aan de rechterkant is van Feetje en kreeg Niene van haar opa en oma. We hebben er nog een roze broekje en een bijpassend jasje bij. Zoals je ziet ben ik fan van lichte kleertjes en de kleuren roze, grijs en wit voren de boventoon! Check hier deel 2 van het lookbook!

Wat vind jij van deze outfits van baby Niene? En wat voor kleertjes trek jij je kleintje(s) het liefst aan? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin