Babykleertjes: how I love them en hoe jammer dat ze er al zo snel weer uit groeien! Daarom maakte ik weer een week lang foto’s van Niene’s outfits en show ze vandaag in een lookbook! Kijk je mee?

Al die leuke babykleertjes

De afgelopen maanden heb ik de kledingkast van Niene wel heel vaak van dichtbij bekeken, want regelmatig moesten de te klein geworden maatjes eruit worden gehaald. Dat betekende dat ik al die leuke babykleertjes weer in een opbergbak stopte en ruimte maakte voor de nieuwe, grotere maatjes. Sommige dingen heeft ze echt maar weinig aangehad en dat terwijl ik zoveel favorieten heb! Maar gelukkig heb ik de foto’s nog en leek het me leuk om een week lang bij te houden welke outfits Niene droeg!

8 x outfits van baby Niene

Babykleertjes outfit lookbook Zeeman en Zara babymeisje mama's meisje

Bijna een half jaar geleden deelde ik ook al een keer de outfits van baby Niene en het is bijna niet voor te stellen hoe klein ze toen nog was. Het gaat zo snel! In de zomer mochten we shoppen bij Zeeman en kocht ik het gestreepte t-shirt. De afgelopen weken hadden we best warme dagen, dus korte mouwen in de herfst waren keihard aan! De donkerblauwe legging is van Hema en is van Suus geweest. De middelste outfit is ook volledig afkomstig van Zeeman, maar wel uit twee verschillende collecties. De zachtroze legging met print en het mouwloze topje zijn van de huidige babyfolder, maar het donkerblauwe vestje kocht ik ongeveer twee jaar geleden bij hen. Erg schattig, want het is helemaal van kant. Suus heeft het destijds amper aangehad, gelukkig past het Niene wel! De outfit op rechts kocht ik in de sale bij Zara. Het gestreepte truitje is van een fijne, soepele stof en combineert erg mooi met het zalmroze broekje. I like!

Nieuwe najaarskleding

babykleertjes outfit baby babymeisje prenatal hema melton slofjes mama's meisje

Ik vertelde al eerder dat Niene weinig van de kleding van Suus aankan. De maat die zij nu heeft, had Suus in het voorjaar en hoog zomer. Daarom moest ik een tijdje geleden wel shoppen, want om haar nou in een mouwloze jumpsuit te kleden is ook een beetje sneu… Heel vervelend, maar deze mama vond weer genoeg leuks! De top in deze foto is afkomstig van Prénatal en hebben we ook in het grijs. De legging is van HEMA en kocht ik in een duopak met een donkerblauwe legging. Het jurkje stond een tijdje geleden in de folder samen met nog drie varianten. Ik heb ze allemaal kunnen bemachtigen dankzij familie én een hele lieve volger op Instagram! Kijk dan, dit is toch té schattig? Hier met een lichtgrijze maillot eronder. En zwarte slofjes van Melton, die ik ook kocht nadat ik een tip kreeg en sindsdien wil ik nooit meer anders. Het zijn de enige slofjes die wél blijven zitten en ze zijn er in een heleboel leuke kleuren! Even zoeken op Google ;)

Kleren van haar grote zus

Babykleertjes baby outfit babymeisje hema zeeman h&m wibra low budget kinderkleding mama's meisje

Gelukkig hoefden we echt niet veel nieuws te kopen, want er zijn heus ook dingen die wél pasten uit de garderobe die ik ooit voor haar grote zus kocht. Bijvoorbeeld deze donkerblauwe trui met berenprint, die ik ooit in de uitverkoop bij HEMA kocht. Ik combineerde ‘m met een okergele legging met witte stipjes die weer in de huidige babyfolder van Zeeman staat. Het denim jurkje kocht ik ooit als set voor Suus samen met de roomkleurige legging. Op de legging zitten hele kleine grijze stipjes en dit kocht ik bij H&M. Volgens mij hebben ze nu wel iets vergelijkbaars in de shop staan, moet je nagaan hoe tijdloos denim is. Als laatst zag ik dit toffe jurkje een tijdje geleden hangen bij Wibra. Aangezien Niene een wat stoerder type is dan Suus, past dit perfect bij haar! Ik combineerde het met een zwarte legging die ik nog had van Suus. Een hele andere stijl dan haar grote zus, maar allemaal outfits waar ik erg blij van word!

Wat vind jij van deze outfits? Waar shop jij graag voor je kindje(s)? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin