De Goedheiligman is weer in het land en dat betekent: tijd voor cadeautjes! Op Mama’s Meisje kun je de alleen vandaag nog een leuke prijs winnen in de Sint giveaways! Oh kom er eens kijken… Bij de Little Tikes 3-in-1 Switcharoo activiteitentafel! Doe jij mee?

Groeit met je baby mee

Een activiteitentafel die niet alleen geschikt is om staand aan te spelen? Van Little Tikes kregen we de 3-in-1 Switcharoo Activiteitentafel en dat was voor mijn baby een schot in de roos. Niene kan nog niet zelfstandig zitten en zeker nog niet staan, maar op haar buik liggen gaat erg goed! Ze speelt dan ook graag, samen met haar grote zus, op een speelkleed op de vloer. Toen we deze 3-in-1 tafel binnenkregen, las ik dat deze op drie manieren te gebruiken is: op de grond, als activiteitentafel en voor onderweg! Op deze manier is het speelgoed dus al te gebruiken vanaf ongeveer 6 maanden en groeit daarna met je baby mee. Wij testten de 3-in-1 Switcharoo Activiteitentafel uit en we mogen er ook één weggeven.

Little Tikes activiteitentafel 3-in-1 Switcharoo baby speelgoed review - Mama's Meisje blog

Review Little Tikes 3-in-1 Switcharoo Tafel activiteitentafel voor baby's cadeau tip kraamcadeau verjaardag - Mama's Meisje blog

Makkelijk te switchen

Waar ik vooral erg benieuwd naar was, is of deze activiteitentafel makkelijk te ‘switchen‘ is tussen de verschillende standen. In de doos trof ik een makkelijke beschrijving aan en het gebruiksklaar maken van dit babyspeelgoed is a piece of cake. Het witte blad (stand 1) is de basis waarop ik de verschillende speelonderdelen bevestigde. Het huisje in het midden kan zowel op het witte blad bevestigd worden, als worden meegenomen voor onderweg (stand 2). Het witte blad is geschikt om liggend en zittend mee te spelen. Daarnaast bevat het pakket vier losse poten die ik gemakkelijk onder het witte blad kon vastklikken. Hierdoor kan je kindje ook staand spelen (stand 3), maar je kunt ze er net zo makkelijk weer uit klikken. Nog een voordeel van het makkelijk switchen tussen de verschillende standen: de tafel is goed op te bergen als de kindjes uitgespeeld zijn, doordat de poten en het huisje er zo makkelijk van af kunnen. En daar is deze mama dan weer blij mee, want spelen is leuk, maar waar laten we alles? In de speelgoedla! De activiteitentafel werkt op 3 AA-batterijen en heeft 2 volumeniveaus. De zinnetjes die de tafel spreekt, sluiten aan bij het thema waar op dat moment mee gespeeld wordt. Door te draaien aan de knop bovenop het huisje, verandert het thema van school naar dierentuin en weer terug. Dat is meteen het hele leuke aan deze tafel: de twee thema’s die je overal terugziet en die ervoor zorgen dat het spelen een uitdaging blijft.

Activiteitentafel voor baby's review tip idee speelgoed vanaf 6 maanden ervaring Little Tikes - Mama's Meisje blog

Vrolijke kleuren, leuke geluidjes

Niene is nu 8 maanden en toen ik haar op het speelkleed legde om kennis te maken met de 3-in-1 Switcharoo, dook ze er gelijk op af. Grappig om te zien hoe snel ze doorheeft dat er gespeeld mag worden! De vrolijke kleurtjes, de leuke geluidjes: ze heeft zichtbaar plezier als ze met de verschillende onderdelen op de tafel speelt. Natuurlijk is het op dit moment meer ‘geluk‘ dan dat ze bewust op de knopjes kan drukken, maar het helpt dat haar grote zus het goede voorbeeld geeft. Die vind het maar wat interessant om het boekje open te slaan, met de bus te ‘rijden‘, de puzzel op te lossen (zie je later, alligator!) en alle 75 liedjes, geluidjes en zinnetjes te ontdekken. Deze activiteitentafel van Little Tikes is al interessant voor mijn baby en zelfs mijn peuter beleefd er nog veel plezier aan. Ik vind het daarom een leuke tip voor de decembermaand, als verjaardagscadeau maar zeker ook als kraamcadeau: hier wordt nog jaren mee gespeeld!

collage activiteitentafel Little Tikes speelgoed 3-in-1 op de grond onderweg speeltafel baby's - Mama's Meisje blog

WIN: 3-in-1 Switcharoo Activiteitentafel van Little Tikes

Niet alleen mijn meisjes kregen zo’n geweldige activiteitentafel! We mogen ook één lezer blij maken met de 3-in-1 Switcharoo Activiteitentafel van Little Tikes. Wil je kans maken op deze mooie prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op de activiteitentafel!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 4 december 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 5 december bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.