Met de feestdagen in het vooruitzicht worden de verlanglijstjes weer voor de dag gehaald, maar de uitgaven in de decembermaand vallen vaak eerder mee dan tegen… Gelukkig is daar de Lidl Speelgoedfolder 2020 bomvol budget cadeau inspiratie voor deze vaak dure maand! Ik vertel over mijn ervaring met Lidl speelgoed, geef een sneak peek van de inhoud van deze folder én vertel je over 2 superleuke acties! Kijk maar mee!

Lidl speelgoed

Als je Mama’s Meisje op Instagram volgt, kan het je niet ontgaan zijn: al bijna twee jaar deel ik daar iedere zondag de nieuwste foldertips voor mama’s & mini’s. Ik houd de nieuwste folders dus altijd scherp in de gaten, maar op het bestaan van de nieuwe Lidl Speelgoedfolder 2020 werd ik geattendeerd met een appje van een vriendin. Maar liefst 73 pagina’s aan speel- en snoepgoed voor kinderen van verschillende leeftijden… We hoeven ons dus niet te vervelen als hulpsinterklazen! Allereerst mijn ervaring met het speelgoed van Lidl: die is zeer positief! De prijs-kwaliteit verhouding is naar mijn mening erg goed en ik heb er vorig jaar dan ook diverse cadeautjes voor 5 december gescoord. Wat dat betreft ben je qua budget cadeau inspiratie voor de feestdagen bij Lidl op de juiste plek, want ze verdienen in mijn ogen wel een originaliteitsprijs voor de verschillende items die je er voor zowel jongens als meisjes kunt vinden. Nu is 73 pagina’s een beetje te veel om in deze blog te delen, maar ik zal je een sneak peek geven van wat er in de folder te vinden is. Het is sowieso handig om zelf te rade te gaan wat de actuele verschijningsdata zijn (deze staan erbij vermeld) én of het om een ‘online only‘ product gaat. Een ding is zeker: het kan bijna niet missen, er zit vast iets passends tussen dat op het verlanglijstje van jouw kindje(s) staat. Oh, in het kader van transparantie: deze blog is niet gesponsord, maar schrijf ik puur omdat ik zo enthousiast ben én omdat de decembermaand al duur genoeg is.

Lidl speelgoedfolder 2020 kampioen in kadootjes sinterklaas cadeau tot 5 euro 10 euro 15 euro kinderen kinderspeelgoed - Mama's Meisje blog

Houten speelgoed

Met het houten speelgoed van Lidl hebben wij hier thuis inmiddels kennis gemaakt. Vorig jaar bestelde ik een héél tof rijgspel voor Suus: een houten plaat met allemaal gaatjes, waar met draad verschillende houten figuren op geregen kunnen worden. Niet alleen een leuke activiteit, maar ook erg leerzaam en dat voor €4,99. Inmiddels speelt ook Niene ermee en het ding ziet er na intensief gebruik nog pico bello uit. Ik spotte ‘m ook weer in de Lidl Speelgoedfolder 2020, namelijk op pagina 9. En dat niet alleen, want de collectie houten speelgoed is to die for. Zo compleet! Echt voor ieder wat wils: van houten speelgoedkeukentjes tot houten puzzels, van een houten loopfiets tot aan bouwblokken en van treinbaansets tot poppenhuizen. Het is teveel om op te noemen, maar het is allemaal zó leuk. Ik wil alles, haha, maar ik heb dan ook een ontzettend zwak voor houten speelgoed. Kijken op eigen risico dus ;)

houten speelgoed Lidl speelgoedfolder 2020 feestdagen cadeau inspiratie budget goedkoop sinterklaar - Mama's Meisje blog

speel goed van hout - Mama's Meisje blog

Muziek maken en knutselen

Misschien is jouw zoon of dochter wel dol op muziek maken of knutselen. In de Lidl Speelgoedfolder 2020 spotte ik prachtige muziekinstrumenten voor kinderen: kinderkeyboards, een blokfluit of ukulele, een set bestaande uit meerdere instrumenten en een kinderkeyboard met touch functie. Ook qua knutselen kun je je lol op: er zijn losse potjes klei en kleisets in diverse thema’s. Ook stiften- en verfsets, krasboeken, een DIY slijmstation en zelfs professionele schilderspullen vind je terug in de folder. Op pagina 54/55 zag ik knutselsets in diverse thema’s zoals Peppa, Brandweerman Sam, My Little Pony en Paw Patrol (€5,99 per stuk) en daar staan ook magnetische tekenborden (€8,99) in diverse kleuren.

creatief speelgoed knutselen klei budget cadeautip goedkoop verjaardag - Mama's Meisje blog

Educatief

Qua educatief speelgoed kun je in de Lidl Speelgoedfolder 2020 alle kanten op. Naast de ‘gewone’ legpuzzels en diverse leerzame houten spelletjes, staan er een aantal magnetische bouwsets op pagina 29 (€9,99). Dit zijn gekleurde staafjes met metalen balletjes waarmee je verschillende vormen kunt bouwen. Eronder staan magneetpuzzels in diverse thema’s (€5,99). Wil je kindje meer lezen over dino’s, het heelal of andere interessante onderwerpen, dan is een wetenschapsboek voor kinderen misschien iets (€4,99). Voor de echte knappe koppen staan er zelfs modelbouwsets in!

educatief leerzaam speelgoed lidl speelgoedfolder 2020 - Mama's Meisje blog

Lidl Speelgoedfolder 2020

Ik kan nog uren doorgaan over alles wat er in de Lidl Speelgoedfolder 2020 te vinden is. Lego, Duplo, P;aymobil, (bord)spelletjes, racebanen, poppen en toebehoren, Barbie, knuffels, babyspeelgoed, merchandise van voetbalclubs, spelcomputers, kinderservies: je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel aanwezig in deze folder. Daarnaast staan er leuke schoencadeaus in én wordt er ook gedacht aan de inwendige mens, want snoepgoed is er te kust en te keur.

budget cadeaus sinterklaas feestdagen cadeau goedkoop schoencadeau - Mama's Meisje blog

Schoentje zetten bij Lidl

Vanaf zaterdag 14 november kunnen de kinderen weer schoentje zetten bij Lidl! Je kunt vanaf die datum een knutselkleurplaat afhalen in de Lidl-winkel. Na het inkleuren kan deze in de vorm van een schoen geknutseld worden en vóór 5 december worden ingeleverd in de winkel. Je kindje ontvangt dan een verrassing van de Sint. Aangezien er ook geen intocht zal zijn waar publiek aanwezig is, is dit natuurlijk extra leuk! Daarnaast kun je ook iets winnen: in de Lidl Speelgoedfolder 2020 staan namelijk allemaal kleine Sintjes verstopt. Tel ze allemaal en geef je antwoord door om kans te maken op een verrassingspakket! Meer info over deze actie staat op blz. 44 van de folder. Mijn tip? Check de folder zelf via de website van Lidl en let goed op de verkrijgbaarheidsdata die op iedere pagina genoemd staan. Hopelijk slaag jij ook voor leuke prijsjes!

Heb jij de Lidl Speelgoedfolder 2020 al gespot? Welke budget cadeautip ga jij scoren? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1