Ik zag de Lidl al veelvuldig voorbij komen op social media vandaag. De reden? Vanaf vandaag hebben ze superleuk houten speelgoed in de folder! De meeste artikelen kun je gewoon via de Lidl webshop bestellen. Tip: wees er snel bij want het ik verwacht dat het snel is uitverkocht. Een leuk idee voor pakjespieten! Ik laat je het houten speelgoed van Lidl zien, kijk je mee?

Houten speelgoed van Lidl

Ik ben niet alleen fan van de baby- en kinderkleding die ze regelmatig bij Lidl verkopen. Inmiddels is het een terugkerend onderdeel en bijna altijd voorradig in de webshop: houten speelgoed van Lidl. De speelgoeditems die regelmatig in de folder en vaak ook nog online staan, zijn low budget maar echt superleuk. Niet alleen ideaal voor de decembermaand, maar ook voor verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Een cadeautje nodig voor een jarig klasgenootje van je kind? Als iedereen een paar euro inlegt, heb je al snel een prachtig cadeau bij elkaar! Kijk maar mee…

Poppenhuis

Zelf ben ik groot fan van houten speelgoed. Er is voor ieder wat wils. Wat dacht je van dit leuke poppenhuis? Er zijn verschillende uitbreidingssetjes bij te krijgen.
poppenhuis

poppenhuis-accessoires

Houten keukentje

Voor de jonge chefkoks in de dop is er een superleuk houten keukentje te krijgen. Tip: deze is goedkoper dan die van Ikea en er zijn verschillende setjes met houten ‘etenswaren’ bij te krijgen!

houten-keukentje

keuken-accessoires

Hobbelpaard, driewieler en blokkenkar

Als ik bovenstaande artikelen zie, kan ik niet wachten tot Suus groot genoeg is om met een poppenhuis of keukentje te spelen. Maar wij moeten nog even geduld hebben. Gelukkig is er ook aan de kleintjes gedacht!

Houten motoriek speelgoed.jpg

Een hobbelpaard heb ik nog staan, want die waar ik zelf ooit in zat als kleine Kaatje staat nog op zolder! Maar die leuke blokkenwagen is toch te cool? Ik zet ‘m op Suus haar verlanglijstje voor Sinterklaas ;)

Snelweg

Als laatst deze mooie snelweg! Ook hier zijn allerlei sets bij te koop, bijvoorbeeld een tankstation en houten voertuigen.

houten-snelweg

Dit was slechts een greep uit het assortiment houten speelgoed dat nu bij Lidl te koop is. Ik zou zeggen, neem snel een kijkje op de webshop!

Ken jij het assortiment van Little Thingz al?

Heb jij het houten speelgoed van Lidl al gezien? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1