Sommige mensen scharen het onder bodyshaming, voor mij voelt het gewoon als realiteit. Bye bye bikini, na twee zwangerschappen zul je mij er voorlopig niet meer in zien en shine ik voortaan in een hip badpak. Welke? Dat weet ik zelf ook nog niet, maar ik maakte wel alvast een overzicht van leuke opties en misschien heb jij er ook iets aan! Ben jij team bikini of team badpak?

Het einde van mijn bikini-tijdperk

Let’s face reality, want na twee zwangerschappen is mijn buik niet meer wat het geweest is. Er hebben dan ook twee flinke dames ingezeten en dat heeft zijn sporen nagelaten. Sommige vrouwen voelen zich daar geen greintje minder zeker door, wat ik erg knap vind. Ik ben namelijk van mening dat niemand blij wordt van mijn flubberende buik met tijgerstrepen en ikzelf zeker niet. Zwemmen of naar het strand gaan moet toch een ontspannen gelegenheid zijn en in bikini zou ik me totaal niet relaxt meer voelen. Ik heb gezworen dat ik, zelfs na het krijgen van kinderen, never nooit een badpak zou aantrekken. Maar het is de dood of de gladiolen… Het einde van mijn bikini-tijdperk is (voorlopig) daar en dus ging ik op zoek naar badpakkeninspiratie. Scheelt je weer wat zoekwerk als jij deze zomer ook trotse member van team badpak bent, want ik zette mijn vondsten op een rijtje. Welke kies jij?

Favourite: Luipaardprint badpak

Een beetje luipaardprint: ik ben er niet vies van! Mijn bikini was, zoals je op de foto op mijn socials ziet, net zoals het badpak helemaal rechts. Ik twijfel nog even verder, maar misschien wordt dit ‘m wel!

badpakken 2018

V.l.n.r: Luipaardprint van Sapph, Roze van Cyell, Bandeau van Wehkamp en Blauw van Wehkamp.

Badpak met zwart-wit print

Een printje maakt optisch slanker en dat in combinatie met een corrigerend model lijkt me erg prettig als ik ga zwemmen. Ik vind van onderstaande modellen het badpak links erg leuk. Ook de tweede van rechts met het zwarte ‘broekje‘,  maar ik denk dat het mijn schouders te breed zou maken.

badpakken 20181

V.l.n.r: Zwart wit van Annadiva, Botanische print van Hema, Optisch twee delen van Wehkamp en minimizer badpak van Bonprix

Klassiek: Zwart badpak

Zwarte kleding verkleint optisch en is een vrij ‘veilige’ kleur. Er zijn tal van modellen te krijgen, ik koos enkele verschillende opties uit!

badpakken 20185

V.l.n.r: Plooitjes in wikkel-look van Bonprix, Met steentjes van Bonprix, Gedrapeerd van Anita via Annadiva, Corrigerend met studs van Sapph

 

Tropische printjes op je badpak

Naast panterprintjes ben ik ook dol op tropische printjes. En laten die in combinatie met een badpak nou héél veel verkrijgbaar zijn!

badpakken 20183

V.l.n.r: bloemenprint met zwart detail van Wehkamp, Tropische print zwart witte bies van Wehkamp, Botanische print van Wehkamp, Botanische print van Hunkemöller.

 

Overige leuke badpakken

Ik kwam ook allerlei badpakken tegen die niet in één van bovenstaande categorieën geplaatst konden worden, maar die ik wel met jullie wil delen!

badpakken 20184

V.l.n.r: Blauw wit roze van Bonprix, Blauw van Hema, Ruitjesprint blauw grijs bruin van Wehkamp en Kobaltblauw van Livera.

Draag jij een badpak of een bikini? Welk badpak uit dit overzicht vind jij het leukst? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin