Sinterklaascadeautjes kopen in de zomer? Ik scoorde heel leuk speelgoed in de opruiming en laat in deze Krrruitverkoop shoplog zien wat ik kocht + wat ik betaalde. Kijk je mee?

Vroeg beginnen met decembercadeaus

De mussen vallen bij wijze van spreken dood van het dak, maar ik ben al bezig met de decembermaand! Als je mijn blog al langer leest, dan weet je dat ik er altijd vroeg bij ben met de Sinterklaascadeaus. Hoewel Sinterklaas vaak pas in november zijn bootje aanmeert op een waterrijke plek in Nederland, leunt deze hulpsint ver daarvoor al achterover: alles is geregeld. Een goede voorbereiding is key als je geld wilt besparen op deze gezellige maand die in het teken staat van cadeautjes. Want schoentjes zetten en pakjesavond staan sowieso te gebeuren, maar we willen er financieel gezien niet op leeglopen. Geen gat in de begroting in de toch al dure decembermaand en daarnaast vind ik het überhaupt niet nodig om er een gigantisch cadeaufestijn van te maken dat in de honderden euro’s loopt. In mijn foldertips – die je iedere zondag in mijn story’s op Instagram kunt bekijken – komen regelmatig leuke budgetproof cadeautips voorbij en dan sla ik soms zelf ook mijn slag. Deze keer spotte ik bij collega Budgetbaby dat de Krrruitverkoop weer was begonnen! Zij was erg leuk geslaagd, dus ik wilde zelf ook even een kijkje nemen. In deze Krrruitverkoop shoplog zie je welk speelgoed in de opruiming ik bij Kruidvat scoorde én wat ik ervoor betaalde!

Kruidvat speelgoed 50% korting - Mama's Meisje blog

Kruidvat speelgoed 50% korting

Net als ieder jaar willen we de uitgavenpost ‘Sinterklaascadeautjes’ ook in 2o23 binnen de perken houden en er een low budget 5 december van maken. Natuurlijk ben ik me ervan bewust dat wij in een bevoorrechte positie zitten vanwege Mama’s Meisje. Vorig jaar kregen we bijvoorbeeld gedurende het jaar regelmatig speelgoed en kinderboeken toegestuurd, maar dit hebben we niet allemaal zelf gehouden. Ik heb mijn nichtjes en neefjes heel blij gemaakt en lekker uitgedeeld met kerst. Sommige dingen heb ik bewaard totdat de kinderen jarig zijn. Wij vieren als gezin wél gewoon pakjesavond en net als vorig jaar houd ik een budget aan van maximaal €150 voor drie kinderen inclusief alle schoencadeautjes. Maar als het even kan, houd ik liever geld over wat ik dan weer in een ander digitaal spaarpotje kan stoppen! Nou, die Krrruitverkoop kwam dus goed uit want je scoort nu bij Kruidvat speelgoed met 50% korting! Het assortiment verschilt per filiaal, het is maar net wat ze nog hadden liggen of eventueel nog geleverd krijgen voor deze Kruidvat opruiming. Rennen naar Kruidvat dus, dat deed ik vanochtend ook! Als eerst viel mijn oog op dit leuke theeservies van Nijntje, die ik voor pakjesavond meenam voor Linn. En ja, kinderboeken gingen ook in het mandje: ik heb daar zó’n enorme zwak voor… Kon het niet laten om voor Linn twee Kikker boeken en twee boeken van Job en Keetje mee te nemen.

Nijntje theeservies kinderboeken - Mama's Meisje blog

Kruidvat opruiming

Door naar de creatieve hoek, want ik spotte verschillende leuke knutselsets! Suus wordt heel blij van diamond painting, dus de grote roze set ging mee als schoencadeautje. En voor Niene en Linn scoorde ik een siliconen stempelset en een gewone stempelset, ook voor in de schoen. Nog meer schoencadeautjes, want voor Linn leek me deze Electro Wonderpen heel leuk. Ook een tip als autovakantie cadeautje: perfect formaat! Voor Suus en Niene zijn de setjes met Best Friend sleutelhangers en lippenbalsem perfect: ze zitten nu helemaal in die fase van tutten en prularia en kunnen het cadeautje dan delen met hun bestie. Voor de derde ronde schoen zetten koos ik voor Suus en Niene een Playmobil eenhoorn en voor Linn een spelletje van Nijntje: dieren tellen. Nou, wat willen meisjes van 5 en 7 nog meer! En deze mama helemaal blij, want dit zijn écht budgetproof schoencadeautjes! Als laatst nog een mooie Bing puzzel: eigenlijk pas geschikt vanaf 4 jaar, maar wij houden van cadeautjes ‘op de groei’. Deze krijgt Linn met pakjesavond!

Kruidvat opruiming shoplog - Mama's Meisje blog

Vroeg beginnen met decembercadeaus Sinterklaas cadeaus kopen in de zomer - Mama's Meisje blog

De kassabon

Vorig jaar hebben de kinderen zes keer hun schoen mogen zetten, waarvan ze twee keer een pepernoten of chocoladeletter kregen. Ik heb nu voor Linn al 4 schoencadeautjes klaar, Suus en Niene krijgen t.z.t. ieder nog een boek dat ik heb ontvangen voor Mama’s Meisje. Qua pakjesavond heb ik voor Linn al enkele dingen, voor Suus en Niene houd ik de komende maanden in de gaten of ik nog tegen iets leuks aanloop. Merk dat ze, nu ze groter worden, ook hele duidelijke wensen hebben dus misschien wacht ik deze keer de verlanglijstjes af. We zullen zien! Ben blij dat ik al zo goed geslaagd ben in de Krrruitverkoop, zo blijft er meer budget over voor eventueel wél een groter cadeau! De kassabon voor dit Kruidvat speelgoed met 50% korting ziet er als volgt uit:

 • Nijntje theeservies: van €9,99 voor €5
 • 4 kinderboeken: per stuk van €3,99 voor €2 (totaal dus €8)
 • Diamond painting set: van €4,99 voor €2,50
 • Siliconen stempel set: van €3,99 voor €2
 • Stempel knutselset: van €3,99 voor €2
 • Electro wonderpen: van €5,99 voor €3
 • Best Friend sleutelhanger & lippenbalsem: van €3,99 voor €2 (2x)
 • Playmobil eenhoorn: van €7,99 voor €4 (2x)
 • Nijntje dieren tellen spel: van €5,99 voor €3
 • Bing 3-in-1 puzzel: van €5,99 voor €3
 • TOTAAL: VAN €80,85 VOOR €40,50

Koop jij weleens speelgoed in de opruiming? En wat vind je van deze Krrruitverkoop shoplog? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog